• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Tuzla MHP?de seçim çalışmaları aralıksız devam ediyo

Tuzla MHP?de seçim çalışmaları  aralıksız devam ediyo
Belediye başkan adayını en erken açıklayan ilçe teşkilatlarının başında gelen MHP Tuzla İlçe Teşkilatı, yerel seçim hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Bu bağlamda sahaya inerek, mahallelerdeki etkinliğini artırarak faaliyetlerini iyice yoğunlaştıran ilçe teşkilatı, bilim uzmanı belediye başkan adayı İsak Dağçı’yla, bu sefer belediye seçimlerini almaya kararlı gözüküyor.
KAHVALTIYA YOĞUN İLGİ
n Ev, esnaf, sivil toplum örgütleri ziyaretlerini de oldukça sıklaştıran MHP Tuzla İlçe Teşkilatı geçtiğimiz pazar günü düzenlenen bir programla önce sabah kahvaltısında Şifa Mahallesi Temsilciliği’nde teşkilat mensubu partililerle biraraya geldi. Oldukça yoğun bir katılımın ve coşkunun gözlendiği kahvaltıya, bölge milletvekili Ali Torlak, ilçe başkanı Hamit Şahinoğlu ve yönetimi, belediye başkan adayı İsak Dağcı, meclis üyeleri Yunus Taşçı ve Efendi Aras, mahalle temsilciliği başkanı Süleyman Gelir ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.
Oldukca samimi bir havada geçen ve koyu sohbetlerin de yapıldığı toplantıda, seçim çalışmaları ve mahallelerdeki son durumlar hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.
MİMARSİNAN TEMSİLCİLİĞİ
AÇILIŞINDA COŞKU HAKİMDİ
n  Aynı günün öğle saatlerinde teşkilat mensupları ve protokolün ikinci durağı, Mimarsinan Mahallesi Temsilciliği açılış töreniydi.
Yine yoğun bir partili ve vatandaş katılımıyla gerçekleşen temsilcilik açılışında da büyük bir çoşku yaşandı. Okunan dualar ve tekbir sesleriyle kurdele kesimi yapılarak gerçekleştirilen açılış töreninde, yapılan konuşmalarda, birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, çalışmaların daha da artırılarak ivedilikle seçim hazırlıklarının tamamlanması gerektiği kaydedildi.


Tersane işçilerinden yürüyüş
Tuzla’da bir grup tersane işçisi, iş kazalarını ve çalışma şartlarını protesto etmek amacıyla yürüyüş yaptı. Ellerinde dövizlerle yürüyen işçiler, “Gemileri yaktık, geri dönüş yok. Taşeronluğa hayır.” sloganlarıyla yürüdü.”
Protestocu işçiler, işverenin ihmali yüzünden çok sayıda arkadaşlarını kaybettiklerini belirterek, tersanelerdeki olumsuzluklar giderilene kadar eylemlerinin süreceğini söylediler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113