• BIST 10166.68
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

"Tuzla Belediye Başkanını okula getireceğim." demişti

"Tuzla Belediye Başkanını okula getireceğim." demişti
Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, son olarak ''Sınıf başkanı seçilirsem belediye başkanını sınıfa getireceğim'' diyen öğrenciye yaptığı sürprizle adından söz ettirdi.

Başkan Yazıcı, arkadaşlarına söz veren sınıf başkanını okulunda ziyaret ederken bu anlarda ortaya çok sıcak görüntüler çıktı. Başkan Yazıcı, arkadaşlarına söz veren sınıf başkanını okulunda ziyaret ederken bu anlarda ortaya çok sıcak görüntüler çıktı.

Kasım Öğretmenler Günü'nde Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Sınıf başkanı seçilirsem belediye başkanını sınıfa getireceğim" diyen öğrencinin vaadini de yerine getirdi. Başkan Yazıcı ve öğrencilerin buluştuğu anlarda ortaya renkli görüntüler çıktı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Piri Reis Ortaokulu'nu ziyaret eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Sınıf başkanı seçilirsem belediye başkanını sınıfa getireceğim" diyen öğrencinin vaadini de yerine getirdi. Başkan Yazıcı ve öğrencilerin buluştuğu anlarda ortaya renkli görüntüler çıktı.

"BENİM ARKADAŞLARIMA BİR VAADİM VAR"
Çocuklardan birisi "Başkanım benim arkadaşlarıma bir vaadim var. Beni başkan seçmeleri durumunda belediye başkanını sınıfa getireceğime söz verdim" demesi üzerine Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ile beraber sınıfa giden Başkan Yazıcı, sınıf başkanının vaadini yerine getirmesini sağladı.

DERS NİTELİĞİNDE NASİHAT
Vaadini yerine getiren öğrenciyi tebrik eden Başkan Yazıcı, "Vaatlerinin arkasında duran bir başkan her zaman iyidir" tavsiyesinde bulundu. Sınıfta öğrencilerle yaşanan konuşmalar an be an kameralara yansıdı.

KAYMAKAM GÜNEY: SIRTLARI YERE GELMEZ
Kaymakam Güney ise "Belediye Başkanını vaat etmişsin, yanına kaymakam da geldi. Vaatlerini yerine getiren bir belediye başkanı ile vaatlerini yerine getiren bir sınıf başkanı bir araya geldi. Sırtları yere gelmez" dedi. Kaynak:Sondakika.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113