• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Tutuklu ve hükümlülerin eserleri görücüye çıktı

Tutuklu ve hükümlülerin eserleri görücüye çıktı
Kimi haklı, kimi haksız yere ceza evine düşen kader mahkumu Kartal H Tipi Ceza ve Tutukevi Mahkum ve Hükümlüleri?nin 2008-2009 eğitim öğretim yılı yıl sonu sergisi, geçtiğimiz pazartesi günü Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi?nde yapılan kurdele kesimiyle aç

 Adalet Bakanlığı Ceza ve Tutukevleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman, Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, Pendik Kaymakamı M. Haluk Saygı, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Pendik Başsavcısı Hüseyin Baş, Askerlik Şubesi Başkanı İhsan Aydemir, Pendik Emniyet Müdürü İbrahim Çerçi, Kartal Ceza ve Tutukevi müdür ve görevli personelleri başta olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaşların katılımıyla, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde gerçekleşen yıl sonu sergisi, Pendiklilerden yoğun ilgi gördü.

HEDEFİMİZ; ÜRETKEN VE HAYATIN İÇİNDE OLAN İNSAN

Sergi açılışında bir konuşma yapan Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu,Ceza ve tutuk evlerimizdeki eğitim ve öğretimlerimizin temel amacı, boşa zaman geçiren, boş insanların kendisine ve çevresine zararlı insanlar olacağı fikrinden hareketle, bu insanlarımızın topluma kazandırılması ve her anlamda hayatın içinde olmalarının temin edilmesidir. Yürüttüğümüz eğitim öğretim çalışmalarımızda katkı sağlayan ve emeği geçen herkese, sergimizin açılışına katılan siz değerli davetlilerimize ayrıca sergiye el emeği, göz nuru eserleri ile katılan tutuklu ve yükümlülerimize de teşekkürlerimizi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Ceza ve Tutukevleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman’ın da bir konuşma yaptığı programda yapılan kurdele kesimiyle yıl sonu sergisi, ziyarete açıldı. Program davetliler ve yetkililerin hep birlikte sergiyi gezmeleri ve kokteyle devam etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113