• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Türkiye'yi bölemezler de parçalayamazlar da

Türkiye'yi bölemezler de parçalayamazlar da
Pendik-Kaynarca Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin geleneksel iftar yemeği 24 Haziran Cuma günü Duduzar Turistik tesislerinde gerçekleşti.

Birilerinin Arı Kovanına Çomak Soktuk, anlayın bunu artık ne olur.

Katılımın yoğun olduğu iftar programına Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Belediye Başkanı Yardımcısı Ramazan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve Başkan Yardımcısı Müslim Şahin, çok sayıda kooperatif üyesi ve daetliler katıldı.

elci-0020.jpg

Konuşmaların konusu ülkenin gündemini meşgul eden terör olayları oldu. Pendik-Kaynarca Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi,konuşmasında, iftarda bulunan eğitimcilere, muhtarlara, sivil toplum kurum yetkililerine, basına, Pendik’i yöneten belediyeye ve Kaymakama seslendi. Elçi, " Bizi bölmek, parçalamak isteyen bu karanlık emellere karşı bir ve beraber olalım. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun, bir kenara bırakıp hep birlikte kenetlenme zamanıdır. Taraflı tarafsız herkese yalvarıyorum; ne olur artık anlayın, neden bu kadar üstümüze geliyorlar? Türkiye'den ne istiyorlar? Çünkü, birilerinin arı kovanına çomak soktuk, dur bakalım dedik. Birileri fazla rahatsız oldu. Olsunlar, bizim ülkemiz için birlik beraberlik ve kardeşliği her şeyden önce gelir. Rabbim, bu mübarek Ramazan Ayı'nın hürmetine ülkemizi terör belasından kurtarsın. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, Rabbim nce nice Ramazanları ve bayramları sağlık ve afiyet içerisinde idrak edebilmeyi cümlemize nasip eylesin."

eelcicic-056.jpg

Pendik Kaymakamı Osman Tunç, "Ülkemizin güney doğusunda canla başla büyük bir mücadele veren kahraman asker ve polislerimize buradan selam gönderiyor, üstün başarı ve gayretlerine dualarla destek oluyoruz."dedi   Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çeken Kaymakam Tunç, " Bir yudum suyun bir dilim ekmeğin değer ve kıymetini oruç tutunca daha iyi anlıyoruz. Büyüklerimizin ifade ettiği bir hırka, bir lokma deyiminin bu ayda ne anlama geldiğini iyice idrak eder olduk. Çünkü ezanla beraber bir yudum su ve bir lokma ekmek dahi vücudu biranda dirençli kılmaya yetiyor. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin" ifadesinde bulundu.

elci-_0006.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113