• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Türkiye'nin en prestijli eğitim kurumu artık Pendik'te!

Türkiye'nin en prestijli eğitim kurumu artık Pendik'te!
Lise ve üniversitelere hazırlık kurslarındaki başarısıyla adından söz ettiren ve 39 yıl önce iki eğitimci Nesibe ve Hüsamettin Aydın tarafından kurulan Aydın Kurs'un Pendik Şubesi 30 Ocak itibariyle eğitime başladı.

Daha önce Pendik'te Bil-Fen Eğitim Kurumları markasıyla hizmet verdiklerini ifade eden Pendik Şubesi Kurucu Arzu Öztürk, şu açıklamayı yaptı;

"Sayın Velim, Sevgili Öğrencilerim

Birlikte geçirdiğimiz başarılı bir eğitim-öğretim döneminin ardından, yeni döneme yeni bir isimle başlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bildiğiniz üzere kurumumuz, Bil-Fen Eğitim Kurumları markası ve sizlerin ilgisiyle kısa zamanda birçok başarıya imza attı. Birlikte yürüdüğümüz başarı yolunda, en değerli varlıkları olan çocuklarını bizlere emanet eden siz değerli velilerimize ve ülkemizin geleceği olan sevgili öğrencilerimize Türkiye standartlarının üzerinde eğitim vermek için bugünden itibaren yeni  bir marka ile yeni bir başlangıç yapma kararı aldık.

1984 yılında iki eğitimci Nesibe ve Hüsamettin Aydın tarafından kurulan, 39 yıldır eğitim ve yayıncılık alanında yaptığı çalışmalarla Türkiye’de eğitimin fenomen markası haline gelen Nesibe Aydın Kurumlarının markası olan Aydın Kursun İstanbul’daki 10 şubesinden biri olup başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.

Alanında uzman yazar kadrosuyla sınavlara hazırlık ve okul takviye çalışmalarında Türkiye’nin en çok tercih edilen Aydın ve Miray Yayınlarını bünyesinde bulunduran Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının markası olan Aydın Kurs ile Geleceği Başarıya Dönüştüreceğiz.


Bu değişiklikle birlikte, bugüne kadar yürütülen eğitim ve mentorluk faaliyetlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını; aksine, çalışmalarımızın artarak ve daha kurumsal bir yapıyla devam edeceğini sizlere müjdelemekten mutluluk duyarım."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113