• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

?Türkiye Partisi?nin baraj sorunu yoktur, iktidara talibiz?

?Türkiye Partisi?nin baraj sorunu yoktur, iktidara talibiz?
Pendik İlçe Teşkilatı?nca düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanı Bilal Günay, Ocak ayı itibarıyla seçim startını vererek, sahaya indiklerini, partilerinin baraj sorunu bulunmadığını ve Türkiye Partisi olarak, iktidara


PENDİK’TEKİ EN CİDDİ SORUN, ESNAF MAĞDURİYETİ
İlçe başkanı Deniz Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı partililer ve eski ilçe başkanı genel başkan danışmanı Tayfun Yıldırım’ın da hazır bulunduğu, 24 Ocak Pazartesi günü, Pendik ilçe teşkilatında düzenlenen basın toplantısına, beraberindeki bazı il yöneticileri ile birlikte katılarak, çarpıcı açıklamalarda bulunan il başkanı Bilal Günay, “Pendik’te en ciddi sorun, ilçede bulunan 7 alışveriş merkezinin, özellikle küçük esnafa yaşattığı esnaf mağduriyetidir. Ayrıca, otopark sorunu da, esnafa büyük sıkıntı yaşatıyor. İlçedeki sosyal alanların sayısı da, oldukça az.
OKUL SAYISI YETERSİZ
Parti olarak, eğitim öğretime büyük önem verdiklerini ifade eden il başkanı, Pendik’teki okul sayısının da, oldukça yetersiz olduğunu söyleyerek, “İlçenizde, halen 40-50 kişilik sınıflarda eğitim verilmeye çalışılıyor. Bu durum da eğitim kalitesini düşürüyor. Oysa, azami 30 kişilik sınıflarda eğitim öğretim yapılmalıdır.” dedi.
ÇOK SAYIDA CAMİ YAPILMASINA KARŞIYIZ
Konuşmasında, çok sayıda cami yapılmasına karşı olduğunu da kaydeden il başkanı Günay, “Vakit namazlarında, camilerimizde bir saf, ancak doluyor. Bu nedenle, çok sayıda cami yapılmasına karşıyız.” şeklinde konuştu.
DİN EĞİTİMİNİ ANASINIFLARINDA BAŞLATACAĞIZ 
“Bizim iktidarımızda, eğitim öğretim sistemi, baştan aşağı değişecek.” ifadesiyle sözlerine devam eden Bilal Günay, “İbadet ile eğitimi birleştireceğiz. Din eğitimini, anasınıflarında başlatacağız. Böylelikle çocuklarımız, küçük yaşta ve çekirdekten, hem doğru ve gerçek bir din eğitimi almış olacak, hem de çeşitli cemaatlerin yalan yanlış yönlendirmeleri ve bilgilendirmeleri engellenmiş olacak.” dedi.
İSTANBUL’DA 1. PARTİ ÇIKARSAK,
KENDİMİ BAŞARILI SAYACAĞIM
Yaklaşık 2 ay önce il başkanlığına atanan Bilal Günay, yaklaşan genel seçimlerle ilgili de, parti olarak, iktidarı hedeflediklerini, İstanbul’da ise, seçimlerden birinci parti olarak çıktıklarında, kendisini başarılı sayacağını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113