• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Türkiye Partisi Tuzla Şubesi görkemli bir törenle açıldı

Türkiye Partisi Tuzla Şubesi görkemli bir törenle açıldı
İlçe başkanlığı Sevim Zorlu tarafından yürütülen Türkiye Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı binası, parti genel başkanı Abdüllatif Şener?in de katıldığı görkemli bir törenle ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Tuzla Aydıntepe Mahallesi, Yavuz Caddesi üzerinde bulunan ilçe binası, geçtiğimiz çarşamba günü parti genel başkanı Abdüllatif Şener ve Tuzla İlçe Başkanı Sevim Zorlu’nun birlikte gerçekleştirdikleri kurdela kesimiyle açılarak hizmete girdi.
Açılış törenine parti üst düzey kurmayları, İstanbul İl Başkanı Mehmet Yazar ve bazı il yönetim kurulu üyeleri, Pendik İlçe Başkanı Tayfun Yıldırım ve yönetimi, Kartal İlçe Başkanı Reyhan Şeker ve yönetimi ile Tuzla ilçe yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.
SEVİM ZORLU, ÜLKEMİZİN MENFAATLERİ İÇİN TÜRKİYE PARTİSİ’NDEYİZ
Açılış öncesi parti otobüsü üzerinde bir selamlama konuşması yapan ilçe başkanı Sevim Zorlu, “Partimiz Türkiye’nin partisidir. Neden Türkiye Partisi diyenlere cevabımız ise, kişisel çıkar ve menfaatlere dayalı bir siyasi anlayışta değil, toplumumuzun menfaatlerini gözeten bir siyasi anlayışa sahip olduğumuz için Türkiye Partisi’ndeyiz diyoruz. Burada bulunmaktan büyük bir onur ve durur duyuyorum. İlçe binamızın açılış programımıza katılan tüm davetlilerimize ve vatandaşlarımıza bu mutlu günümüzde yanımızda oldukları için şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. “ şeklinde konuştu.

ŞENER; TÜRKİYE PARTİSİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN PARTİSİDİR
Konuşmasında Türkiye Partisi’nin demokrasi partisi olduğunu vurgulayan genel başkan Şener, “Birlik ve kaynaşma partisi Türkiye Partisi’dir. Bu ülkede yaşayan 72 milyon insane birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamalıdır. Bu nedenle eski siyaset anlayışına hayır diyoruz ve yeni siyaset anlayışımızla birlik olalım istiyoruz” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE TALİBİZ”
Partisinin Tuzla İlçe Binası açılışını gerçekleştiren Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, açılış öncesi vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında AK Parti Hükümeti’ne ağır eleştirilerde bulundu. Konuşmasında, geleneksel klasik siyaset anlayışının artık Türkiye’de geçerliliğini kaybettiğini ve bu anlayışla yürütülen çalışmaların güvenlikten ekonomiye, sağlıktan eğitime kadar her alanda ülkeye büyük zarar verdiğini kaydeden Abdüllatif Şener, Türkiye’nin geleceğine talip olduklarını, bu nedenle de iktidara geldiklerinde siyasi anlayışlarıyla birlikte Türkiye’yi yeniden
şekillendirerek yenileyeceklerini söyledi.

HESAP SORMAYA GELİYORUZ
Ülke gündemiyle ilgili bir çok konuya değinerek Ak Parti hükümetine ağır eleştirilerde bulunan ve krizin ülkeye büyük zarar verdiğini vurgulayan Şener, “Ülkemizdeki tüm sorunların kaynağı, sağ duyusunu ve muafazakarlığını kaybetmiş sayın başbakanımızdır. Başbakımızın kendisi krizdir. Türkiye Partisi olarak biz dokunulmazlıklara dokunmaya, sorulmayan hesapları sormaya ve sorgulamaya geliyoruz. Yapılan her işin hesabını tek tek soracağız dedi.
İl başkanı Mehmet Yazar’ın da bir konuşma yaptığı programda konuşmaların ardından hep birlikte yapılan kurdela kesimiyle, Türkiye Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı Binası hizmete açıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113