• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Türkiye Kartal?daydı

Türkiye Kartal?daydı
Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu?na bağlı olan odalarca, her yıl farklı bir ilde düzenli olarak gerçekleştirilen birlik ve beraberlik gecesi, bu yıl Kartal Umum Seyyar Pazarcılar Odası?nın evsahipliğinde gerçekleşti.


METE BOYRAZ,  TÜRKİYE’Yİ AĞIRLADI
    25 Aralık Cumartesi akşamı, Kartal’da, Vesta Restaurant’ta tertiplenen birlik ve beraberlik yemeği, federasyon başkanı Mehmet Çakman ve Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra, Ankara, İzmir, Denizli, Antalya, Adapazarı, Kırklareli, Bandırma, Akhisar, Ayvalık ve Gebze gibi Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden gelen esnaf odaları başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.
    Birlik ve beraberlik gecesine, bölgemizden de Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Turhan, Pendik Şoförler Esnaf Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Tuzla Şoförler Odası Başkanı Tahsin Kırıcı, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüsamettin Elçi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda oda ve kooperatifin başkan ve yöneticileri iştirak etti.
TÜM KONUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Aynı zamanda, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Kartal Umum Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz, böyle bir toplantıya evsahipliği yapabilmenin doyumsuz mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, bu güzide toplantıya iştirak eden tüm konuklarına, katılımlarından dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerini sundu.
FASIL EŞLİĞİNDE, KOYU SOHBETLER YAPILDI
Samimi bir atmosferde ve fasıl eşliğinde yemeklerin yenilmesiyle başlayan toplandı, esnaf sorunlarının ve federasyon çalışmalarının konuşulduğu, koyu sobetlerle devam etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113