• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Türk Ocakları Ahmet Kara ile devam dedi

Türk Ocakları Ahmet Kara ile devam dedi
14 Mayıs Cumartesi günü, Mehmet Akif Ersoy Sanat Evi?nde gerçekleşen Türk Ocakları Pendik Şubesi?nin olagan genel kurulunda, tek liste ile yapılan seçimde, Ahmet Kara yeniden şube başkanlığına seçildi


Türk Ocakları’nın tarihi sürecinin anlatıldığı slayt gösterimiyle başlayan genel kurulun divan başkanlığını, Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Binvar Kurbanoğlu yaptı.
Çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, eğitimciler ve Türk Ocağı sevdalılarının katılımıyla gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Genel kurulda ilk olarak söz alan şube başkanı Ahmet Kara, ahirete göç eden Türk Ocakları büyüklerini yad ederek başladığı selamlama konuşmasında, “Türk Ocakları’nda hiç bir ayrımcılığa yer yoktur. Kayıtlı üyemiz olsun veya olmasın, kendisini Türk hisseden herkes Türk Ocakları’nın birer üyesidir. Bu devletin adı Türkiye Cumhuriyeti’dir, milletin adı da Türk Milleti’dir ve bunu değiştirmeye hiç bir güç yetmeyecektir. Türk Ocakları ve Pendik Şubesi olarak, amacımız Türk Milleti’ni yüceltmek ve yükselmektir.” şeklinde konuştu.
Divan başkanı Binvar Kurbanoğlu’nun okuduğu duygu yüklü şiir ve değişlerle renklenen genel kurulda, siyasi parti temsilcileri de söz alarak, kısa birer konuşma yaptılar.
Faaliyet ve denetim raporlarının okunarak onandığı genel kurulda, tek liste ile yapılan seçimde Ahmet KARA yeniden şube başkanlığına seçilirken, yeni yönetim şu isimlerden oluştu; YÖNETİM KURULU: Ahmet KARA (Başkan), İbrahim Vedat Saraçoğlu, Hasan Şirin, Süleyman Hilmi Tekiz, Ömür Demirci, Yusuf Erkan Karataş ve Atilla Sönmez.
DENETİM KURULU: Ömerul Faruk Çoban, Nuray Arıkmert ve  Kemal Koç.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113