• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Tüm Pendik piknikteydi

Tüm Pendik piknikteydi
Birinci Pendik Belediyesi Kır Şenliği, eğlenceli programı, yarışmaları ve konserleriyle, bu yaza damgasını vurdu. Yaklaşık 9 bin kişinin katıldığı Kır Şenliği, tam bir festival havasında geçti.


Yarışmalar, konserler, dans gösterileri ve türlü ikramlar… Pendik Belediyesi 1. Kır Şenliği, halkın özlediği eğlence anlayışını hayata geçirdi. Pendik Kurna Köyü Piknik Alanı’nda düzenlenen şenliğe halkın ilgisi yoğun oldu. Pendik’in çeşitli mahallelerinden ve diğer ilçelerden gelen vatandaşların sayısı 9 bini geçti.

    Pendik’e bağlı 31 mahalleden saat 11:00 itibariyle otobüsler kalkmaya başladı. Bazı mahallelerden gelen yoğun ilgi sonucu otobüsler, 5-6 sefer yapmak zorunda kaldı. Saat 12:00 olduğunda ise, Kurna Köyü piknik alanındaki etkinliklere start verildi.

GÜN BOYU EĞLENCE VE ÜCRETSİZ İKRAMLAR
    Kır şenliği kapsamında genç-yaşlı herkes için bir eğlence programı vardı. Gün boyunca animasyon ekibi, çocukların hoşça vakit geçirmesini sağladı. Palyaçolar, şişme maskotlar, tahta bacaklı adam ve pamuk prenses, çocuklarla oyunlar oynadı. Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun alanında, sumo güreşi, canlı langırt gibi ilginç oyunlar da vardı. Çocuklar parkta oynarken, aileler de ağaçlık alana yerleşerek piknik yaptı. Kimi evden getirdiği mangalını yakarak, kendi yemeğini kendi pişirdi, kimi de belediyenin ücretsiz dağıttığı ikramlardan aldı. Belediyenin kurduğu döner tezgâhları ve çay ocakları, gün boyunca çalışarak Pendiklilere hizmet verdi. Öte yandan vatandaşlara, simit, poğaça, börek, pilav ve su servisi de ücretsiz olarak yapıldı.

DR. SALİH KENAN ŞAHİN HALKIN ARASINDAYDI
    Çok kısa bir süre içinde gerçekleşmesine rağmen bu kadar yoğun bir katılımı beklemediklerini söyleyen Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, bu durumdan memnun olduklarını ifade ederek,  “Vatandaşlarımızın yoğun katılımı, bizi hem şaşırttı, hem de sevindirdi. Kalabalıkla birlikte, herkesin keyif aldığını görüyorum. Bu yıl ilk olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde, ufak tefek eksikliklerimiz oldu. İnşallah bir sonraki etkinliklerimiz, çok daha güzel olacak.” dedi.

    Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, daha sonra piknik alanını dolaşarak vatandaşlarla muhabbet etti.
    Her gittiği yerde, Pendikliler tarafından masaya davet edilen başkan, vatandaşlarla uzun uzun vakit geçirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113