• BIST 10215.16
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Tüm mücadelemiz Eğitimin ve ve eğitimcinin sorunları çözülsün diye

Tüm mücadelemiz Eğitimin ve ve eğitimcinin sorunları çözülsün diye
Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı ve Memur Sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, medya mensuplarıyla yeni eğitim sezonu öncesi bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen'in 450 binden fazla üyesiyle Türkiye'nin en büyük eğitim sendikası olduğuna dikkat çeken Başkan Talat Yavuz, bu durumun kendilerine önemli sorumluluk yüklediğine işaret etti.

Medya mensuplarıyla Pendik Gülistan Sofrasında kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başkan Talat yavuz, her fırsatta eğitimin ve eğitimcinin sorunlarını en üst perdeden dile getirdiklerini, bundan sonrada yüksek sesle dile getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

icin-umit-001.jpg

Türkiye'de her anlamda güzel şeyler yapıldığını son 20 yılda Türkiye'nin önemli gelişim gösterdiğini vurgulayan Talat Yavuz, bunun yanısıra sorunlarında devam ettiğini söyledi.

Bütün gayretlerinin nitelikli bir eğitim olduğuna işaret eden Memur Sen Başkanı Yavuz, " Öncelikli hedefimiz Türkiye'de nitelikli bir eğitim için gayret göstermektir ve bu noktada üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyorum. Bunun yanı sıra eğitimcilerimizin; okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin ve diğer eğitim çalışanlarımızın da sorunları vardır. Ülkemizde özellikle son bir yılda hayat pahalılığı yaşanmaktadır. Bu durumdan öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımız da ziyadesiyle etkilenmektedir. Eğitimcilerimizin yaşam standartları yükseltilmeli, maaşlarında ivedilikle düzeltme yapılmalıdır. Okullarımızın da bazı sorunları vardır. Temizlik personeli, güvenlik elemanı  ve benzeri sorunlar vardır. Bu sorunların çözümü için yetkililerle sıklıkla bir araya geliyor ve maruzatımızı anlatıyoruz."diye konuştu.

icin-837.jpg

Talat Yavuz, 15 Ekim'de Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube'nin genel kurulu olduğunu da açıkladığı konuşmasında, kendisinin ve ekibinin yeniden aday olduğunu da duyurdu.

Medya mensuplarının sorularının da cevaplandırıldığı toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113