• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

TOKİ Tuzla ve Başakşehir Kura Sonuçları Belli Oldu

TOKİ Tuzla ve Başakşehir Kura Sonuçları Belli Oldu
TOKİ Anadolu Yakası kura çekimine hak kazananlar belli oldu. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekilişlerine ülkemizde yaşanan depremler nedeniyle ara verildi..

2+1 ve 3+1 sosyal konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ İstanbul kura çekimi için heyecanlı bekleyiş devam ederken adayların başvuruları değerlendirildi. TOKİ İstanbul konut başvurusu iptal edilenler listesi, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmıştı. Şimdi ise Anadolu Yakası TOKİ evlerine başvuranların kabul ve reddedilenler listesi yayınlandı. İşte, başvurusu kabul edilenler....

İstanbul TOKİ kura çekiliş tarihi merak konusu olurken, başvuru yapanlar TOKİ tarafından değerlendirmeye alındı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında 81 il genelinde toplamda 250 bin konut inşa edilecek. İstanbul Anadolu Yakası konut başvurusu kabul edilenler ve reddedilenlerin isimleri yayınlandı. İşte, TOKİ Tuzla, Silivri, Çatalca konut başvurusu reddedilenlerin isim listesi....

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ İstanbul kura tarihi henüz belli olmadı. Etaplar halinde ilerleyen TOKİ kuraları için Mart ayında tamamlanacak açıklaması yapılmıştı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 11 ili etkiledi. Çok sayıda bina yıkıldı ve kayıplar verildi. Deprem felaketi nedeniyle kuralar da ertelendi.

TOKİ İSTANBUL AVRUPA YAKASI İSİM LİSTESİ

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Avrupa Yakası 2023 kura çekimine katılacaklar ve katılamayacakların isimleri belli oldu. Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul Avrupa Yakası'nda kuraya çekimine hak kazananların katılacakları kuraların tarihi ise henüz belli olmadı.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA EKRANI

TOKİ kura çekimi hakkında açıklamalarda bulunan Kurum, "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kurallar yayınlanacak. Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek" şeklinde konuştu.

TOKİ ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER, ÇATALCA, TUZLA, SİLİVRİ KURA ÇEKİLİŞİ TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplam 50.000 konut inşa edecek.

Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz açıklanmadı.TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri kura çekimi tarihleri takvimi yayınlandığında haberimizde yer verilecektir.

TOKİ KURALARI ERTELENDİ!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişleri ertelendi. 7-14 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ kura çekilişlerinin deprem nedeniyle ertelendiği açıklandı.

YENİ KURA TAKVİMİ PAYLAŞILMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında çekilmeye başlanan TOKİ kuralarının 2023 Mart ayına kadar sürmesi planlanıyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli konutlar, noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerini buluyor.

6 – 14 Şubat 2023 tarihleri arası yapılması beklenen TOKİ kuraları şöyleydi:

5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konut

7-8 Şubat Afyonkarahisar 3 bin 125 konut

6-13 Şubat İzmir 12 bin 400

11 Şubat Edirne bin 363

12 Şubat Kırklareli bin 189

13-14 Şubat Tekirdağ 3 bin 98

TOKİ KURALARI 2023 MART AYINDA SONLANACAK!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak.

Kaynak: AHABER

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113