• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

THK Tuzla Şubesi 86. yaş gününü törenle kutladı

THK Tuzla Şubesi 86. yaş gününü törenle kutladı
THK?nun 86. kuruluş yılı, 16 Şubat Çarşamba günü, Tuzla Şubesi?nce düzenlenen bir dizi programla kutlandı. THK Tuzla Şube Başkanlığı tarafından tertiplenen 86. kuruluş yılı kutlama programı, 16 Şubat Çarşamba günü sabahı, sahildeki Atatürk Anıtı?na çelen

.
ŞUBE YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRENCİLER ÇELEN KOYDU
Şube başkanı Sedat Özkan başkanlığındaki şube yönetimi ve Tuzla Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Havacılık Kolu öğrencileri, Atatürk Anıtına çelenk koyarak, saygı duruşunda bulunup, hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudular.
ZÜBEYDE HANIM ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI
Daha sonra şube binasına geçen yöneticiler ve öğrenciler, günün anısına yaş günü pastası kestiler. Burada gerçekleşen programda, yapılan ikramların ardından, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Havacılık Kolu Kursu’nu bitiren 9 öğrenciye, sertifikaları takdim edildi.
Programda konuşan, okulun havacılık kolu kaşkanı Hüsamettin Çalışkan, okullarında, havacılık kolu faaliyetlerine katılan 25 öğrenciden, 9’unun bugün itibarıyla sertifikalarını aldığını belirterek; okul müdürlerinin, konuya gösterdiği ilgi ve yardımlarından duyduğu memnuyeti ifade etti.
100 REHBER ÖĞRETMENLE HAVACILIK SEVGİSİNİ YAŞATIYORUZ
THK Tuzla Şubesi Başkanı Sedat Özkan, burada yaptığı günün önem ve anlamını belirten konuşmasında, İstanbul’da 30, Türkiye genelinde 464 şubesi bulunan kurumun bir şubesi olarak Tuzla’da, 100’e yakın rehber öğretmenle, gençlere ve vatandaşlara, havacılık sevgisini aşılamaya ve yaşatmaya çalıştıklarını ve bu konuda yoğun bir ilgi ve alaka gördüklerini kaydetti.
HAVACILIK KOLU’NU BÜTÜN OKULLARDA KURACAĞIZ
Şube tarafından yürütülen çalışmaların yoğun bir şekilde ve genişletilerek devam ettiğini ifade eden başkan ÖZKAN, havacılık kolunu, ilçedeki bütün okullarda kurmayı hedeflediklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113