• BIST 10268.58
  • Altın 2437.435
  • Dolar 32.2305
  • Euro 34.7462
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Terör var, 3 milyon mülteci var siz hala yüzde 4 büyüyorsunuz!

Terör var, 3 milyon mülteci var siz hala yüzde 4 büyüyorsunuz!
Ev sahipliğini Evra Group'un sahibi Hasan Topaloğlu'nun yaptığı gelenekselleşen Onur Kurulu Toplantısı, İstanbul Bölge Milletvekili Erol Kaya, onur kurulu, istişare, denetim kurullarıyla birlikte PESİAD ve Genç PESİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Mayıs ayı içerisinde Fildişi-Gana ve Gine'ye 5 günlük ticari gezi düzenleyeceklerini söyleyen PESİAD Başkanı Ahmet Cin, devlet yetkilileri ve ticari temsilcileriyle görüşmeler yapacaklarını, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde bir projeyi de bölgede hayata geçirmek istediklerini söyledi.

Ülke ve dünya gündemi hakkında görüşlerini açıklayan  AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Binbaşı Ahmet Karaman kardeşimizi ebediyete uğurladık. Vatan, bayrak uğruna, birliğimiz için fedakarlıkta bulunan bu fedakar insanlara bu ülkenin şüphesiz büyük bir borcu var."Dedi.

Terör faaliyetlerinin başladığı 1984 yılından bu yana ilk defa askeri, polisi, siyasetçisi ve halkıyla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde bir mücadele verildiğine dikkat çeken Kaya, "Şehirler temizlenmeye devam ediyor. Bölge halkı terörün asla yanında olmak istemiyor."Dedi.

Bir Japon heyetin son yıllarda Türkiye'de yaşanan olaylarla ilgili görüşlerini paylaşan Kaya, "topraklarınızda terör var, üç milyon mülteciniz var, turizmde sıkıntı yaşıyorsunuz ama yüzde dört büyüyebiliyorsunuz. Bunu nasıl başarıyorsunuz? Gerçekten anlayabilmiş değiliz."dediklerini söyledi.

Anayasa kitapçığının masaya fırlatıldığının ertesi günü ülkenin adeta kaosa teslim olduğunu belirten Kaya, şimdi bu kadar olumsuzluğa rağmen güven ve istikrarın sürebildiğini vurguladı.

İstanbul milletvekili Kaya, İstanbul-Ankara arasını bir buçuk saate indirecek demiryolu yatırımının ÇED raporlarını tamamladıklarını, yıl içerisinde projenin başlayacağını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113