• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Tercihler için son gün

Tercihler için son gün
Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor

Lise tercihlerinin bitmesine bir gün kala Türkiye’nin ilk ve tek medya lisesi Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ‘geleceğin iletişimci ve medyacılarına kapılarını açıyor. 

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenciler, mesleğin duayenleri ve sektörün tanınmış profesyonel isimleriyle derse girerek günümüzün ve geleceğin medyasını şekillendirmek üzere yetiştiriliyor. Öğrenciler Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, DHA, Kanal D, Posta, Fanatik ve D-Smart gibi kurumlarda; sektör içerisinde öğrenme imkânına sahip oluyor. Gazetecilik ve Radyo-Televizyon olmak üzere iki bölümü olan lisede; basılıdan dijital medyaya, televizyondan podcast'e, sosyal medyadan Youtube'a her alanda dünya standartlarında çağdaş eğitim veriliyor.

1689756551-gorseller-3.jpg

 18 kişilik sınıflarda sektöre özel dersler, uluslararası denklik programları öğrencileri bekliyor 
 18 kişilik sınıflarda, ilk yıl ana dili İngilizce olan öğretmenlerden eğitim alan öğrenciler aynı yıl ikinci yabancı dili de öğrenmeye başlıyor. Dünya standardında eğitim vermek için çeşitli uluslararası denklik programlarıyla da iş birliği yapan okulda öğrencilere Avrupa Birliği akreditasyon programları kapsamında mesleki stajlarının büyük bir kısmını Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde gerçekleştirme imkânı sunuluyor.

Yenilenen özel müfredat ve AR-GE merkezi, 
 Lisenin özel ve alanında tek müfredatı; öğrencilerin Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinde öğrenim görmelerini sağlayacak şekilde robotik kodlama, yapay zeka gibi derslerle geliştirilmeye devam ediyor. Ayrıca okuldaki AR-GE merkezinde arttırılmış sanal gerçeklik ve metaverse, dijital medya ve 'yeni' gazetecilik üzerine projelerin de geliştirilmesi için imkanlar sağlanıyor.

Şehir dışından gelen öğrenciler için tüm ihtiyaçlar karşılanıyor
 
İstanbul dışından okulu tercih edecek öğrenciler için de yurt imkânı sunulurken, öğrencilerin yemek ve servisleriyle tüm kaynak kitapları ve okul kıyafetleri Demirören Medya tarafından karşılanıyor. Demirören Medya MTAL, başarılı öğrencilerine burs imkânı sağlarken Demirören Medya içindeki Türkiye'nin en büyük medya markalarında istihdam olanağı da sunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113