• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Tek hedefimiz belediye başkanlığını kazanmak

Tek hedefimiz belediye başkanlığını kazanmak
Milliyetçi Hareket Partisi Pendik belediye başkan adayı Dr. Umur Arıkan, hedeflerinin belediye başkanlığını kazanmak olduğunu, bu birikim ve güce sahip olduklarını söyledi.

TEK HEDEF,
BELEDİYE BAŞKANLIĞI
n Yerel basın mensuplarının ekseriyetle iştirak ettiği basın toplantısının açılışını kısa bir konuşmayla yapan ilçe başkanı Nizamettin Coşkun, belediye meclis üyeliklerini düşünmediklerini, kesinlikle ve kesinlikle tek hedeflerinin belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyleyerek, bunu başaracak güce sahip olduklarını kaydetti.
GENEL SİYASET UĞRUNA PENDİK’E İHANET EDİLDİ
n MKYK Üyesi Hüseyin Karasu, ilçe başkanı Nizamettin Coşkun ve bazı teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıya eşi Derya hanımla birlikte katılan ve kendini tanıtarak bazı açıklamalarda bulunan belediye başkan adayı Umur Arıkan, “Pendik’in yerel kaynakları, genel siyaset amacına uygun olarak Pendik dışında kullanılmak ve birilerine peşkeş çekilmek suretiyle yok edilmiştir. Bu Pendik’e yapılmış 250 trilyonluk büyük bir ihanettir.” diyerek, hesabının mutlaka sorulacağını söyledi.
ÇAĞDAŞ VE
YAŞANABİLİR BİR
PENDİK
n “Çağdaş, yaşanabilir, temiz bir Pendik için çaresiz değilsiniz. Çare sizsiniz. Tek bir oy yeter.” sloganıyla yola çıkan ve Pendik’in tüm sorunlarının çözümünün çok basit olduğunu belirten MHP Pendik belediye başkan adayı Dr. Umur ARIKAN, Pendik’in yerel kaynaklarının, yine Pendik için harcanmak suretiyle çok kısa bir sürede tüm sorunların çözüme kavuşturulabileceğini kaydetti. Bu düşünce çerçevesinde, dürüst, ilkeli ve halka hizmet aşkıyla yola çıkarak bu göreve talip olduklarını söyleyen ARIKAN, “Bu bilgi, birikim ve hizmet aşkı şahsım ve teşkilat  olarak bizde vardır ve yeterlidir.” dedi.
TEK BİR İŞSİZ DE,
FAKİR DE KALMAYACAK
n Çeşitli projeleri hakkında bazı bilgiler de veren ARIKAN, Pendik’teki en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyleyerek, Allah’ın takdiriyle belediye başkanlığını kazandığında yürüteceği çalışmalarla Pendik’te tek bir işsiz ve fakir bırakmayacağı iddiasında bulundu. Belediye başkan adayı Umur ARIKAN, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, Pendik için yapmayı düşündükleri çalışmalarla ilgili bir takım bilgiler verdi.   
UMUR ARIKAN
KİMDİR?
n 1970 Gaziantep Kilis doğumlu evli ve iki çocuk babası Dr. Umur ARIKAN, Ankara Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ni 1994’te bitirerek, diş hekimi olarak meslek hayatına başladı. Halen Maltepe’de serbest diş hekimi olarak görev yapan ARIKAN, bir yıldır değişik gazete ve internet sitelerinde araştırmacı yazar statüsünde yazarlık da yapmakta.
n MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı ile aktif siyasete katılarak, ilçe yöneticiliği ve il yöneticiliği görevlerinde bulunan ARIKAN, Pendik’ten sorumlu il yöneticiliği vasfıyla Pendik’i yakınen tanıyan bir isim olarak dikkat çekiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113