• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Tek amacımız halka hizmet

Tek amacımız halka hizmet
Özkan Hastanesi?ni devralan Özel REMEDY HOSPITAL GRUP?un Pendik Hastane Müdürü Cumhur Balcı, Pendik?e geliş nedenlerini, ?Pendiklilere, alışılmışın dışında bir sağlık hizmeti sunmak için burdayız.? sözleriyle açıkladı


Gazetemizin yönelttiği soruları içtenlikle yanıtlayan Özel REMEDY HOSPITAL GRUP’un Pendik Hastane Genel Müdürü Cumhur Balcı, “Pendik halkına, kesinlikle ve sadece sağlık hizmeti, ama alışılmışın dışında bir anlayışla sağlık hizmeti sunmaya geldik.” ifadesinde bulundu.

BU HASTANE, BUNDAN BÖYLE SİZİN HASTANENİZ OLACAK
Hastane Genel Müdürü Cumhur Balcı, yaptığı açıklamada, “Sizler emir verin, biz uygulayalım. Bu hastane, bundan böyle sizin hastaneniz. Sizlerin öneri ve talimatları doğrultusunda hizmet vermek, bizim asli görevimiz olacaktır.” dedi.

AMACIMIZ, EN İYİ VE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİNİ SUNABİLMEK
Ticari bir düşünce ve kaygı taşımadıklarını özellikle vurgulayan Balcı, birinci derecedeki amaçlarının, Pendiklilere, en kaliteli ve en hızlı sağlık hizmetini vermek olduğunu kaydetti.

YENİLENEN YÜZÜMÜZLE TÜM BRANŞLARDA HİZMET
“Bu düşünceyle, elimizi taşın altına koyarak, bu yola çıktık.” diyerek, sözlerine devam eden Balcı, “42 hekim ve bir o kadar da konusunda uzman ve deneyim sahibi personelle, ameliyathane ve doğumhanemiz ile A’dan Z’ye tüm branşlarda halkımıza hizmet için yenilendik. REMEDY HOSPITAL olarak, teknolojik imkanlarla donatılarak, uzun yıllar hizmet verdiğimiz bu sektördeki tecrübelerimizi, Pendik halkına yeni bir yüz ve yeni bir anlayışla sunacağız.” dedi.

HASTANEMİZDEN, HİÇ BİR KİMSE GERİ ÇEVRİLMEYECEK
Hastane Müdürü Cumhur Balcı, hastanelerine tahlil için erken saatlerde ve aç karna gelen hastalar için tahliller sonrası, ücretsiz kahvaltı ikramının da yapılacağı bilgisini verdi ve “Ayrıca, belirtmek isterim ki, bundan böyle hastanemize gelen hiç bir vatandaşımız, ekonomik gücü yetersiz olduğu gerekçesiyle geri döndürülmeyecek.” açıklamasında bulundu


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113