• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Tayyip Erdoğan balkon konuşmasından önce bunu yapacak!

Tayyip Erdoğan balkon konuşmasından önce bunu yapacak!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin konuğu oldu. Kabaktepe, muhalefetin sandık güvenliği iddiaları ve AK Parti’nin İstanbul listesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber7 – ÖZEL
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin moderatörlüğündeki programa katılan Başkan Osman Nuri Kabaktepe, muhalefetin sandık güvenliği iddiaları ve AK Parti’nin İstanbul listesine ilişkin konuştu.

BAŞKAN KABAKTEPE: ÇALIŞMALARIMIZIN HEPSİNİ TAMAMLADIK
Sandık eğitim ve görevleriyle ilgili çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Başkan Osman Nuri Kabaktepe, “Yaklaşık 6-7 aydır çalışıyoruz. Bizim sandıklarla ilgili kendi görevlerimiz ve çalışmalarımızın hepsi tamamlandı.” dedi.

"MUHALEFET BAŞARISIZLIĞINI ÖRTMEK İÇİN..."
Muhalefetin sandık güvenliğini gündeme getirmesini başarısızlıklarına yönelik bir ön alma olduğunu dile getiren Başkan Kabaktepe, “Muhalefet sandık güvenliğini sürekli gündeme getirerek o gün yaşayacağı başarısızlığını örtmek için bugünden böyle iddialar ortaya atıyor.” ifadesinde bulundu.

"BİZ SANDIKTA AZINLIĞIZ, GÜVENLİK SORUNU BİZİM İÇİN VAR"
İstanbul’da 2019 yerel seçimlerinde görev alan sandık kurulunu örnek veren Kabaktepe, AK Parti’nin sandıkta azınlıkta olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sandıkta kaç kişi çalışıyor? İstanbul için konuşuyorum, 5 kişi. Onlardan sadece 1 tanesi AK Partili, 4’ü ise muhalefet partilerinden. Şimdi vatandaşlarımızın da sandıkta kimin nasıl oturduğunu bilmesi lazım. Sandık kurulları nasıl oluşuyor? 1 tane devlet görevlisi memur oluyor. Memurun dışındaki 5 kişi, o ilde giren siyasi partilerin temsilcisi oluyor. Oya göre belirlenmiyor. Yani İstanbul’da en son seçime giren 5 siyasi parti vardı. İstanbul’da Cumhur İttifakı veya AK Parti, ya 3’e 2, ya da 4’e 1. Sandıkta azınlıkta olan biziz. Güvenlik sorunu varsa, güvenlik sorunu yaşatılabilecek, mağdur olacak biziz. Çoğunluk zaten muhalefette sandıkta, bizde değil. Başarısızlıklarını örtmek için olmayacak sorunları olacak gibi gösteriyorlar.”

MUHALEFETE ÇAĞRI: SANDIĞA HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM
Muhalefete sandığa sahip çıkma çağrıda bulunan Başkan Kabaktepe, şu ifadelerde bulundu:

“Gelin sandığa sahip çıkalım. Gerekli olgunluğu tüm siyasi partilerin temsilcilerinin göstereceğine inanıyorum ve buna davet ediyorum.”

"İSTANBUL'DA LİSTENİN YARISINDAN ÇOĞUNU BİZ ÇIKARACAĞIZ"
Aday listeleriyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Kabaktepe, “Aday listelerini bekliyoruz. Pazar günü akşam hep beraber öğreneceğiz.” dedi. İstanbul’daki hedeflerini de açıklayan Kabaktepe, “İstanbul’da 98 milletvekili adayımız olacak. İnşallah bunun yarısından çoğunu biz çıkaracağız diye düşünüyoruz. Bunu hedefliyoruz.” ifadesinde bulundu.

"BALKON KONUŞMASINDAN ÖNCE..."
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşmasından önce İstanbul’da konuşabileceğini söyleyen Kabaktepe,

"Cumhurbaşkanımızı balkon konuşması için Ankara’ya yolcu ederken İstanbul’da bir meydanda veya bir balkonda konuşalım diyoruz. Bakalım bu yeri de seçeceğiz. En yüksek oy aldığımız ilçede yapacağız inşallah." KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113