• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Tatil internet ve tv demek değildir

Tatil internet ve tv demek değildir
Pendik?te, 110 bin öğrenci, karne sevinci yaşadı. Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, belediye başkan yardımcısı Nurettin Beşinci ve milli eğitim müdürü Bahattin Gök, Pendik Kaynarca Öğretmenevleri İlköğretim Okulu?ndaki törende, öğrencilere karnelerini verip


PROTOKOL, KARNE TÖRENİNDEYDİ
2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk dönemi, geçtiğimiz cuma günü yapılan törenle sona erdi. Kaynarca Mahallesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, belediye başkan yardımcısı Nurettin Beşinci, il genel meclis üyesi Mehmet Topal, ilçe milli eğitim müdürü Bahattin Gök, şube müdürü Zeki Kayhan, Korkut Evirgen İlköğretim Okulu Müdürü M. Emin Dönmez, mahalle muhtarı Birol Okay, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. 
KATILIM YOĞUNDU
2010-2011 eğitim öğretim yılının ilk dönemi, getiğimiz cuma günü, yapılan törenle sona erdi. Kaynarca Mahallesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaş, belediye başkan yardımcısı Nurettin Beşinci, il genel meclis üyesi Mehmet Topal, ilçe milli eğitim müdürü Bahattin Gök, şube müdürü Zeki Kayhan, Korkut Evirgen İlköğretim Okulu Müdürü M. Emin Dönmez, mahalle muhtarı Birol Okay, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
OKULU YÖNETİYORUZ
Sunumunu okul öğretmenlerinden Serpil Leyla Kırıkkanat’ın yaptığı programda, açış konuşmasını yapan Öğretmenevleri İlköğretim Okulu Müdürü Mitat Çakır, okul olarak başarılı bir yarıyıl geçirdiklerini, öğretmen, öğrenci ve veli baş başa vererek, ortak akılla hareket ettiklerini söyleyerek, karne töreninin kendi okullarında yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi ve emeği geçen tüm öğretmelere teşekkür etti.
ALDIĞIMIZ YATIRIMLAR
MEYVELERİNİ VERDİ
İl genel meclis üyesi Mehmet Topal, “İl de yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu, Pendik ilçesine aktarılan kaynakların, eğitimdeki kaliteyi artırdığına şahit olmak son derece gurur verici, bu tablo karşısında heyecan duyuyorum. Bundan böyle, il özel idareden, daha fazla talep hakkını kendimizde görüyoruz. İlçemize yatımlar, artarak devam edecek.” diye konuştu.
İLKOKULDA, ÇOK
BAŞARISIZDIM
Belediye başkanı yardımcısı Nurettin Beşinci ise konuşmasında, karne törenlerinde, hep kendi okul yıllarını, dolayısıyla çocukluğunu hatırladığı için bu tür törenlere, çok önem verdiğini ve heyecanlandığını belirtti. Beşinci, iyi bir tatil dileğinde bulundu ve ekledi; “Kırık notlar, sizleri üzmesin. Ben, kendimden örnek vereyim. İlkokulda, çok başarısız bir öğrenciydim, ancak lise ve sonrasında ise, çok başarılı bir öğrenci olarak kayıtlara geçtim. Sizler de, bundan sonraki yıllarda, derslerinizde, üstün başarı sağlayabilirsiniz.” dedi.
TATİLİ, FIRSATA
DÖNÜŞTÜRÜN
Törenin hemen ardından, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK de, öğrencilere ve velilere seslenerek, “Yarıyıl tatili, önümüzü görmek açısından, hayli önem arzetmektedir. Bu boşluğu iyi değirlendirip, ikinci yarıyıla iyi hazırlanıp, çok daha iyi bir sezon geçirmek için, fırsat tatili diye biliriz. Tatil demek, eve kapanıp, odamıza hapsolup internet ve tv. başında kalarak, günlerimizi heba etmek demek değil.” şeklinde konuşarak, bu önemli vaktinizi boşa harcamayın uyarısında bulundu.
PENDİK’TE, EĞİTİME YATIRIMLAR SÜRÜYOR
Kaymakam Cafer Odabaş, başarılı öğrencileri tebrik ederek, başladığı konuşmasında, öğrencilere, başarılı olmaları için çok çalışmalarını tavsiye etti ve “Takdir ve teşekkür alan öğrencileri kutluyorum. Karnesinde zayıf olan çocuklarımız da, üzülmesin. Bu tatili, iyi değerlendirsinler. Eğer çok çalışırlarsa, onlar da arkadaşları gibi başarı belgesi alırlar. Büyük önder Atatürk geleceğimiz açısından sizlere, çok büyük önem vermiş, cumhuriyeti, gençlere emanet etmiştir. Sizlerin iyi yetişmeniz ve gelecekte meslek sahibi olmanız için her türlü destekle yanınızdayız. Sizlerden, sadece derslerinize çok çalışmanızı istiyoruz.” dedi.
ODABAŞ, YENİ OKULLARIN MÜJDESİNİ VERDİ
Odabaş, Pendik’te, 10 okulun yıkılıp yeniden yapılacağını, bu okullarda derslik sayısının %100 artacağını, ikinci bir kız meslek lisesinin eğitim ve öğretime başladığını ve Pendik’te, yakın bir zamanda otistik engelliler okulu inşaatına başlanacağını müjdeledi.
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ
Konuşmaların ardından, çeşitli yarışmalarda dereceye giren başarılı öğrencilere, takdir ve teşekkür belgeleri ile ödülleri verilirken; diğer öğrencilere de karneleri, kaymakam Odabaş ve davetli misafirler tarafından takdim edildi.
EĞLENCE, MÜZİK HEPSİ VARDI
Okul konferans salonunda gerçekleşen törende, günün önem ve anlamını belirten konuşmayı 7-B sınıfı öğrencilerinden Büşra Kayar yaparken, Türk Sanat Müziği eserlerini Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Ahmet Yeşilyurt ile kızı Nesibe Yeşilyurt seslendirdi.
Okulun müzik öğretmeni Osman Derin tarafından hazırlanan okul filüt korosunun seslendirdiği eserler de, programa ayrı bir renk kattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113