• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Taşocağı Köyü Derneği?nin yeni başkanı Mehmet Akçay oldu

Taşocağı Köyü Derneği?nin yeni başkanı Mehmet Akçay oldu
Trabzon Taşocağı Köyü Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği?nin, 19 Aralık Pazar günü yapılan 8. olağan kongresinde, tek liste ile yapılan seçimde Mehmet Akçay, derneğin yeni başkanı oldu.


1996 yılında kurularak, faaliyete geçen ve halen 362 üyeye sahip olan derneğin 8. olağan kongresi, 19 Aralık Pazar günü, dernek üyelerinin yoğun bir katılımıyla, dernek merkezinde gerçekleşti.
    BİRLİK VE BERABERLİK   MESAJLARI VERİLDİ
    Sıladan gelip, büyükşehirde yaşamaya devam eden Taşocağı Köylüleri’nin bir birleriyle bağlarını koparmamaları, kültürlerini burada da yaşatabilmeleri ve dertleriyle dertlenip, üzüntü ve sevinçlerine ortak olabilmeleri amacıyla, Kartal Hürrüyet Mahallesi’nde faaliyetlerine devam eden derneğin kongresinde söz alan yöneticiler ve yeni başkan Mehmet Akçay, dernek üyesi hemşehrilerine, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
DERNEĞİMİZE, KATKI VE KATILIMLARINIZLA SAHİP ÇIKIN
    Konuşmasında, dernek binasını tamamlamayı ve yürütecekleri faaliyetlerle üyelerine, bir çok konuda katkı sunacaklarını ifade eden derneğin yeni başkanı Mehmet Akçay, “Yönetim olarak üyelerimizden, her konuda katılım ve katkı sağlayarak, derneğimize sahip çıkmalarını, ayrıca bulunacakları talep ve isteklerle de bizleri yönlendirmelerini istiyoruz.” diyerek, sözlerini tamamladı.
    Tek liste ile yapılan seçimle göreve gelen yeni yönetime, başarı dilek ve temennileriyle son bulan kongrede, Trabzon Taşocağı Köyü Kültür Dayanışma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yeni yönetimi, Mehmet Akçay, Ahmet Altıntaş, Hasan Cömert, Haydar Cebeci, Onur Cebeci, Hamit Cebeci ve Mehmet Salih Cömert’ten oluştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113