• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Taşlıbayır İstanbul?da parmakla gösterilecek

Taşlıbayır İstanbul?da parmakla gösterilecek
Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Taşlıbayır bölgesi için bir üniversiteye önemli bir kentsel dönüşüm projesi hazırlattıkları ve çalışmada sona geldikleri müjdesini verdi.


Dumlupınar ve Orta Mahalle’nin bulunduğu bölgeyi İstanbul’un en güzel bölgesi haline getireceklerini kaydeden Şahin,    “Çok güzel bir proje hazırlattık. Önümüzdeki günlerde bölge halkı ile paylaşıp, görüşlerini alacağız. Hayata geçtiğinde, örnek bir yerleşim merkezi olacak.” dedi.

YÜRÜYORUM GÜNDÜZ GECE
 Salih Kenan Şahin, BOYEMDER’in açılışında yaptığı konuşmada, “Ben içinizden biri, yani sizin seçtiğiniz biri olarak sizler için, vatandaşım için, bu kent için, gece gündüz demeden çalışıyorum. Bu şehirde öyle şeyler oluyor ki, bazen insanın üzülmemesi elde değil. 100 kişinin ortaklaşa anlaştığı bir konuda, içinden sadece birisi istemedi diye, toplumun, şehrin ve sizlerin, yani çoğunluğun menfaatine olacak işler, bir çırpıda hiçe sayılıyor. Onun için çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşma yerine, neticelendirme ve sonucunu paylaşma düsturu sergiliyoruz.” dedi.

İNŞAAT YAPMAYIN
 Halk arasında Taşlıbayır olarak bilinen Dumlupınar ve Orta Mahalle ile ilgili önemli bir proje geliştirdiklerini de kaydeden Şahin,” Bir üniversite ile önemli bir proje geliştirdik. Şu anda, Taşlıbayır’da inşaat izni vermiyoruz. Önceden ruhsat almış müteahhitler, inşaat yapmaya devam ediyor, yapmasalar daha iyi olur. Bölgeyle ilgili projemiz, sizlere sunulduğunda göreceksiniz, İstanbul’un en önemli mahallesi ve bölgesi burası olacak. Bu kadar iddialı konuşuyorum.” dedi.

ÖRNEK DERNEK MERKEZİ
 Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin’in açılışını gerçekleştirdiği BOYEMDER (Sinop İli Boyabat İlçesi Emiroğlu Köyü ve Mahalleleri Kalkındırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği)’in Başkanı Abdullah Demircan’da yaptığı konuşmada, “Üyelerimizin katkısıyla güzel bir mekan oluşturduk. Diğer derneklere de örnek olacak bir merkezi, hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz, dernekçiliği kahvehane işletmeciliğinden kurtarmaktır.” dedi.

Demircan, dernek merkezinin 250 metre kare olduğunu ve her türlü toplantı ve etkinliğe müsait şekilde projelendirildiğini de sözlerine ekledi. Dernek başkanı konuşmasını, emeği geçen herkese ve açılışa iştirak eden tüm konuklara teşekkür ederek tamamladı.



























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113