• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Tapduk Emre?de tatil ve karne sevinci birlikte yaşandı

Tapduk Emre?de tatil ve karne sevinci birlikte yaşandı
Tuzla Tapduk Emre İlköğretim Okulu öğrencileri, tüm yurtta olduğu gibi, karne heyecanı yaşayan öğrenciler arasında, yerlerini aldılar.


Şifa Mahallesi’nde bulunan Tapduk Emre İlköğretim Okulu, çiftli eğitim görmesine rağmen, başarı oranı hayli yüksek olan okullar arasında ilk sıralarda.
Okula ilk defa gelen bazı veliler, okulun giriş kapısına geldiklerinde, ‘özel okulamı geldim’ dercesine bir şaşkınlık yaşıyorlar.
Geçtiğimiz cuma günü yapılan karne törenine, velilerin yoğun katılımı, velilerin, okula olan ilgisini açık bir şekilde gözler önüne seriyor.
MEYVELER ZAMANLA OLGUNLAŞACAK
Okul müdürü Alptekin Topal, yarıyıl tatili töreninde yaptığı konuşmada, “Sezon boyu yapılan çalışmaların meyvesini, bugün almaktayız. Bu meyvelerin içinde olgunlaşmış, az olgunlaşmış ya da ham olanlar olabilir. Bunların tümü, zamanla tam olgunlaşacak ve tadına doyum olmacak bir konuma gelecekler. Onun için kırık notları olan öğrencilerimiz ve velileri üzülmesin, bu tatil bir fırsat olarak önümüze geldi. İyi şekilde değerlendirip, ikinci yarıyılda tüm olumsuzlukları, telafi etme imkanı elimizin altında.” dedi.
KIL PAYI KAÇIRDIM
Tapduk Emre İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencilerinden Mustafa Ömer Çay, annesi Seval Çay ile birlikte, müdürün odasına gelerek, teşekkür belgesini kıl payı kaçırdığını üzülerek ifade etti ve ikinci dönem, teşekkür ya da taktir belgesi almayı hak etmesi için nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda, müdür Aytekin Topal‘dan taktik aldı.
Müdür Topal, bilgisayar üzerinde tek tek  izah ederek, Mustafa Ömer’e çeşitli nasihatlerde bulundu.
Tapduk Emre İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencilerinden Mustafa Ömer Çay, annesi Seval Çay ile birlikte, okul müdürü Alptekin Topal’ın makamına gelerek, oğlunun, bir puan gibi bir farkla, kıl payı, teşekkür belgesi alma hakkını kaçırdığını ifade etti. Ana-oğul, önümüzdeki dönem, bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için okul müdüründen bilgisayar ortamında taktikler alarak, tatil heyecanını birlikte yaşadılar.
Okul müdürü Alptekin Topal, yapılan yarıyıl tatili töreninde, arkadaşları adına temsili olarak, minik Kübra’ya karnesini taktim etti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113