• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

SP Tuzla Kadın Kollarından aşure programı

SP Tuzla Kadın Kollarından  aşure programı

 Saadet Partisi Tuzla İlçe Kadın Kolları’nın ilçe merkezinde tertiplediği geleneksel aşure programına her yaştan ve görüşten hanımların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Kerbela şehitlerinin anıldığı Muharrem ayında bu yıl İslam coğrafyasında acı, hüzün, kıyım ve katliamlar yaşandı. Özellikle GAZZE’de Siyonist İsrail’in 22 gün boyunca acımasız saldırısı müslümanları derinden üzdü. Bu düşüncelerini davetli hanımlarla paylaşan kadın kolları başkanı Ayşegül Yıldırım, İslam ülkelerinde bu konuya en fazla duyarlılık gösteren görüşün Milli Görüş olduğunu, bununda en açık şekilde bir buçuk milyon ülke evladının Saadet Partisi’nin öncülüğünde Çağlayan’da gerçekleştirilen mitingde dünyaya İsraili lanetleyen sloganlarla haykırıldığının görüldüğünü dile getirdi. Sözlerini “Genel başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un bu toplantıda hükümete seslenerek işgal ettiğiniz makamlar sadece konuşma yeri değildir. Siz icraat yapmalısınız. İsrail’in büyükelçisini gönderin, bizim elçimizi geri çekin, anlaşmaları askıya alın. Konya’da İsrail uçaklarının yaptığı alçak uçuş eğitimlerini durdurun. İsrail firmalarını ihalelere almayın. Büyük Ortadoğu Projesi ile ilgili eş başkanlık görevinden istifa edin. Meclisteki Türkiye-İsrail parlamenterler dostluk grubunu derhal fesh edin diyerek yapılabilecek uygulamaları hükümetimize anlattı” diyerek tamamladı.
 İlçe başkanının konuşmasının akabinde sinevizyon gösterimi davetlilere izletildi. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan hanımlar gerek kerbela, gerekse Gazze dramının müslümanlar üzerindeki yıkımı, acıyı, kıyımı ve kıyamı ibretle izlediler.
 Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları hatibesi Elif İsmailoğlu günün anlam ve önemi içeren veciz konuşması iile müslüman hanımların yaşantılarında nelere dikkat etmeleri gerektiğini yada teslimiyetçi düşüncelerin nelere mal olacağını anlattı. Davetli hanımlar bir kere daha gözyaşlarına boğuldular.
 Salonda son olarak söz alan Tuzla Belediye başkan adayı A.İsmail Kızılgöz bir selamlama konuşması yaptı.
 “29 Mart’ta inşallah Milli Görüş belediyeciliği yeniden ilçemizde göreve gelecektir. Bu hususta bizler ilçe genelinde yaptığımız çalışmalarda sonucu yakinen müşahade ediyoruz” diyen başkan Kızılgöz kısaca kendisini tanıtarak sözlerini tamamladı.
 İlçe Kadın Kolları mensuplarının yaptığı aşurelerin misafirlere ikramı ile program sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113