• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

ŞOK ŞOK ŞOK BÜYÜK İNDİRİM ! 

Hasan Demirci

Yahudi bir iş adamı soruyorlar "müslüman ülkeler sizin mallarınıza boykot uyguluyor, sizin fabrikalarınızın geliri düşer mi, zorlanır mısınız?"

Yahudi diyor ki, bir kaç gün zorlanırız. Sonra ŞOK ŞOK indirimlerle, %50'nin üzerine varan indirimli fiyatlarla satışa devam ederiz. Aç gözlü ve fakir müslümanlar boykot ettikleri bütün mallarımızı fırsat bu fırsat diyerek fazla fazla alacaklardır. Bu hep böyle oldu. Bundan sonra da böyle olacaktır. Müslümanlarda istikrar yoktur!" diye ropörtaj veriyor...

Böyle bir röportaj oldu mu olmadı mı bilemem. Ancak fiili durum bu olduğu için kafamıza iyice yerleşsin ki, yahudi siyonist kendisi aleyhine slogan attırarakta kendine destek sağlatır.

Rahmetli Erbakan hocamızın bu manada bir sözünü hatırlıyorum. Siyonistler kendilerine "Kahrolsun Siyonistler (Amerika) dedirterek kendisine hizmet ettirir". Sözün aslını bilen yazabilir.

İşte işin sırrı diyebileceğimiz husus tamda burasıdır. 

Kendi ellerimizle, dillerimizle kahrolsun diyoruz, lanet ediyoruz belki ama cebimizden çıkan paralarla Filistinde, Gazze’de çoluk çocuk, kadın, yaşlı demeden müslüman kanının dökülmesine bilerek veya bilmeden destek oluyoruz.

Bütün eğitim camiamiz, bütün imam hatipler ve vaizlerimiz bu konularda halkımızı, öğrencilerimizi daha nasıl bilinçlendirebilirizin gayretinde olmalıdır.

Bütün müslümanlarda bir konuda uyarıldıkları zaman gereğini yapmalılar. Yoksa daha çok slogan atar, Siyonizme ve uşaklarına daha çok hizmet ederiz... 

Kısaca şok şok indirimlere tamah ederek kendi yükümüze, insanlık ve Müslümanlık gereği sorumluluğumuza ağır bindirimler yaptığımızın farkına varmalıyız artık.

Süper Marketlerde indirim, şok indirim, büyük İndirim olanları görürseniz bu sözleri hatırlayın. 

Bedava diye yazılsa da müslüman kanı akıtanlara destek verenleri BOYKOT etmeye var mıyız?

Bu yazı toplam 740 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113