• BIST 10137.84
  • Altın 2432.017
  • Dolar 32.2517
  • Euro 34.844
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

SİSTAŞ'a Genesys'den dört ödül

SİSTAŞ'a Genesys'den dört ödül
SİSTAŞ, İstanbul?daki ?Genesys Türkiye İş Ortakları Günü? etkinliğinde iki, Londra?daki G-Force zirvesinde iki olmak üzere toplam dört ödül aldı. EMEA Bölgesinde Genesys?in tek ?Gold Partneri? olan SİSTAŞ, büyük ve orta ölçekli kurumların çağrı merkezi al

İstanbul JV Marriott Asia’da düzenlenen “Genesys Türkiye İş Ortakları Günü” etkinliğinde Genesys çözümleri, Dijital Kanallar, Proaktif Müşteri İletişimi alanlarına dair güncel bilgiler ve hizmetler katılımcılar ile paylaşıldı. Genesys’in Türkiye ve yurtdışı ekibinden konuşmacıların katıldığı etkinlik sonrasında SİSTAŞ, “Highest Revenue Achiever” ve “Best Pre Sales” ödüllerine layık görüldü.

Genesys’in EMEA Bölgesindeki partnerlerinin yanı sıra müşterilerinin de katılımda bulunduğu her yıl düzenlenen G-Force etkinliğinde SİSTAŞ’a iki ödül daha verildi. Yeni ürünlerin tanıtımının yapıldığı, çeşitli demoların sergilendiği ve konuk konuşmacıların sektörün gelişimi ile ilgili bilgilerini paylaştığı etkinlikte SİSTAŞ yılın en iyi partneri seçilerek “Partner Of The Year” ve “Gold Partner” ödüllerini aldı.

 

 

SİSTAŞ Hakkında

 

Haberleşme sistemleri alanında ilkleri gerçekleştiren, yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle telekomünikasyon sektörünün lider firması SİSTAŞ, 1991 yılından bu yana kamu kurumlarına, bankalara, üniversitelere, otellere, çağrı merkezlerine, çok uluslu şirketlere ve çeşitli müşterilere kurumların iletişim alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde entegre proje uygulama hizmetleri sunmaktadır. Alanında uzman elemanları bünyesinde bulunduran SİSTAŞ; Ankara Genel Müdürlüğü ve İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya bölge müdürlüklerinden tümleşik iletişim, IP Telefon uygulamaları, CRM ve çağrı merkezi çözümleri dahil olmak üzere çok çeşitli telekomünikasyon hizmetlerini tüm Türkiye’ye ulaştırmaktadır.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113