• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

Şifa?da nöbet değişimi

Şifa?da nöbet değişimi
Uzun yıllar Pendik Şifa Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Operatör Doktor Cengiz ÇABUKOĞLU?ndan boşalan Şifa Hastanesi Başhekimliği?ne, 1996?dan bu yana hastanede hizmet veren dahiliye uzmanı Dr. Kenan ÖZOK getirildi. Özok, yeni görevine resmen başl


Uzun yıllardır Pendik Şifa Hastanesi Başhekimi olarak görev yapan Operatör Doktor Cengiz ÇABUKOĞLU’ndan boşalan Şifa Hastanesi Başhekimliği ne,1996’dan bu yana hastanede hizmet veren dahiliye uzmanı Dr. Kenan ÖZOK getirildi. Özok, yeni görevine resmen başladı.
Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen ve sorularımızı yanıtlayan ÖZOK, “Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz tarafından kendisine verilen başhekimlik gibi onurlu bir görevin bilincindeyim. Bana güvenen insanların, güvenini boşa çıkarmayaçağım. Benden önceki doktor arkadaşım, üstün hizmetlerde bulundu, şimdi bayrağı ben devraldım. Şifa Hastanesi, hep yeniliklerle bilinen bir kurum ve tabiki, bizim dönemimizde de çeşitli yenilikler olacak.” şeklinde konuştu.
    Pendik Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman YILMAZ, Pendik’in ilk özel hastanesi olan ve hep değişim ve gelişim gibi kavramları bünyesinde barındıran kurumumuzda, bir görev değişimi olmuştur. Eski başhekimimiz Operatör Dr. Cengiz ÇABUKOĞLU, kariyer eğitimi almaktadır. Zaman yetersizliği yaşaması nedeniyle, başhekimlikten ayrıldı. Hastanemizde Dr. olarak görev yaparken, aynı zamanda doçentlik sınavlarını vermekte olan Cengiz beye, üstün başarılar diliyoruz. En kısa sürede hastanemiz, bir docent Dr’la da tanışmış olacak. Bunun yanı sıra kurumumuz, bünyesine beyin ve sinir cerrahi uzmanı katmıştır. 12 yıllık uzman Dr. Taşkan AKDENİZ, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu Omurga Cerrahı Uzmanıdır. Bu nedenle, bu gün, bel fıtığı, boyun fıtığı ve beyin hastalıkları bölümlerde uzman bir hekimi, kadromuza katmanın mutluluğunu da yaşamaktayız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113