• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Şiddetli saldırılara hazır olun

Şiddetli saldırılara hazır olun
AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen söyleşi programının konuşmacısı gazeteci yazar Mehmet Baransu, ?Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ama, henüz yolun başındayız. Her türlü ve oldukça şiddetli saldırılara karşı hazırlıklı olmalıyı


‘Karargah’ isimli kitabıyla kamuoyunda büyük yankı uyandıran Taraf Gazetesi’nin gazeteci yazarı Mehmet Baransu, 2 Ekim Cumartesi akşamı, Pendik AK Parti Gençlik Kolları tarafından, Atatürk Kültür Merkezi’nde tertiplenen bir söyleşi programına katıldı.

TARAF GAZETESİ OLSAYDI, 28 ŞUBAT SÜRECİ YAŞANMAZDI
28 Şubat süreci ve o günden bugüne kadar gelinen süreç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Taraf Gazetesi’nin, ülkenin önünü açtığını kaydeden Baransu, “Taraf Gazetesi, 28 Şubat sürecinde yayın hayatında olsaydı, 28 Şubat süreci yaşanmazdı.” ifadesinde bulundu.

HER KURUM KENDİ ASLİ GÖREVİNİ YAPMALIDIR
Sunumunda, ülkemizde herkesin ve her kurumun, kendi asli görevini yapmak zorunda olduğunu önemle vurgulayan Baransu, asli görevleri dışında başka işlerle uğraşanların, öncelikle kendi kurumlarına ve ülkeye büyük zarar verdiğini söyledi.

ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ
30-40 bin baskıyla ülkenin önünü açmada ve kaderini değiştirmede Taraf Gazetesi’nin önemli bir rol oynadığını ifade eden yazar Mehmet Baransu, “Kendinizi önemseyin, kendinize güvenin. Taraf Gazetesi, düşük bir trajla da olsa bu etkiyi yapabiliyorsa, siz de ülkenin geleceğinde belirleyici olabilirsiniz.” dedi.

HİÇ BİR ŞEY, ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Konuşmasında, gelinen süreç ve referandum sonrası üzerine de bir değerlendirmede bulunan Baransu, “Bundan sonra, hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Önemli aşamalar kaydettik. Fakat, henüz yolun başındayız. Sallanmaya başlayan bazı katmanlar, korkularından dolayı, bundan sonraki süreçte her alanda ve olabildiğince saldırmaya başlayacaklar. Bu nedenle, her türlü ve şiddetli saldırılara hazırlıklı olmalıyız.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113