• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Sendikacıların konuğu Çakıroğlu'ydu.

Sendikacıların konuğu Çakıroğlu'ydu.
Adaylar ve projeleri? programlarına devam eden Eğitim Bir-Sen?in bu haftaki toplantısına MHP belediye başkan adaylarından sadece Dr. Ahmet Çakıroğlu katıldı

‘Adaylar ve projeleri’ programlarına devam eden Eğitim Bir-Sen’in bu haftaki toplantısına MHP belediye başkan adaylarından sadece Dr. Ahmet Çakıroğlu katıldı.
Eğitim Bir-Sen 4 No’lu Şube ile BEM-Bir-Sen 8 No’lu Şube’nin ortaklaşa kullandığı sendika binasında yapılan toplantıda sendika yetkilileri ve üyeleri hazır bulunurken MHP’nin bölgemizdeki belediye başkan adaylarından sadece Kartal belediye başkan adayı Dr. Ahmet Çakıroğlu ve partili yöneticilerin iştirak etmesi dikkat çekti.
SİYASETİN STK’LARI DEĞİL, STK’LARIN SİYASETİ OLMALI
Toplantının açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir-Sen 4 No’lu Şube Başkanı Ali Yalçın, BEM Bir-Sen’in 15 Mayıs itibariyle Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olacağını ve konfederasyona bağlı 3 sendikanın da yetkili sendika olduğunu söyleyerek, “Biz sendikalar olarak, ülkemizin ve insanlarımızın menfaatlerini korumak ve ülkemizi daha da ileriye taşıma yönündeki görüş ve çalışmalarımızla siyasetle ve siyasilerimizle aynı kulvarı paylaşıyoruz. Fakat siyasilerin STK’ları olamayacağı, tam tersine STK’ların siyaseti olması gerektiğini düşünüyoruz ve bu düşünceyle kendi siyasetimizi yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.
KARTAL’A HİZMETİ BİRLİKTE SUNACAĞIZ
Daha sonra söz alarak, siyasetle işi olmadığını, belediye başkanlığına hizmet için talip olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan MHP Kartal belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu, kendisinin de bir sendikacı olduğu için sendikaların sıkıntılarını çok iyi bildiğini ve idarecilik tecrübeleriyle tüm bu sıkıntıları aşarak, Kartallılara hep beraber iyi bir hizmet sunma çabasında olacaklarını kaydetti.
VATANDAŞA HİZMET GÜLER YÜZLE OLUR
Şimdiye kadar idarecilik, sendikacılık ve işletmecilik hayatında çalışanlarıyla ilgili hiç bir olumsuzluk yaşamadığını da kaydeden Çakıroğlu, “İnşallah 30 Mart sabahı belediye başkanınız olacağım. Bu tarihten itibaren tüm çalışanlarımızın yüzü gülecek. Sizden de vatandaşa güler yüzlü ve ciddi bir hizmet sunmanızı istiyorum. Vatandaşımız da sizden bunu bekliyor. İyi bir idareci de çalışanın yüzünü güldürmesini bilmeli ve çalışanlarından vatandaşa güler yüzle  ve ciddi bir hizmet sunmasını sağlamalıdır.” dedi.
Göreve geldiğinde sendikalarla ilgili sorunları ele alarak çözüme kavuşturacağını, özelliklede eğitim sorunlarını çözeceğini söyleyen belediye başkan adayı Ahmet Çakıroğlu, “Keşke sendikalar birleşebilseydi de çok daha etkili bir güç oluşturarak arzuladıkları haklarına kavuşa bilselerdi.” ifadesinde bulundu. Eğitimle ilgili bazı projeleri hakkında da kısa bilgiler veren belediye başkan adayı son bölümde yöneltilen soruları cevaplandırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113