• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Sedat Özkan, güven tazeledi

Sedat Özkan, güven tazeledi
THK Tuzla Şubesi?nin, 16 Nisan Pazar günü, tek liste ile yapılan genel kurulunda, mevcut şube başkanı Sedat Özkan, güven tazeleyerek, yeniden şube başkanlığına seçildi.


Tuzla Sahil Sinaması Salonu’nda yapılan THK Tuzla Şube Başkanlığı kongresi, MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu ve yönetimi, DP Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, THK Kartal Şube Başkanı Orhan Nurman, CHP Tuzla belediye meclis üyesi Reşat Gökdemir, Tuzla Rumeliler Dernek Başkanı İbrahim Nazmi İş, bazı mahalle muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, davetliler ve çok sayıda THK gönüllüleri ile Tuzla şubesi üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
THK’NU VE ŞUBEMİZİ YÜCELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, şube başkanı Sedat Özkan’ın kısa bir selamlama konuşmasıyla devam etti. Tüm konuklarına hitaben ‘hoş geldiniz, şeref verdiniz.” sözleriyle konuşmasına başlayan ÖZKAN, slayt gösterimi eşliğinde, THK ve Tuzla Şubesi’nce gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edilerek, onanmasının ardından, tek liste ile yapılan seçimde, mevcut başkan Sedat Özkan, yeniden THK Tuzla Şubesi Başkanlığı’na seçildi.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan şube başkanı Özkan, “Şahsım ve yönetimime gösterilen güven ve teveccühden dolayı, tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Güveninizi boşa çıkarmayacağız. Gerçekleştireceğimiz faaliyet ve etkinliklerimizle, kurumumuzu ve şubemizi yüceltmeye, bölgemizde en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtmaya devam edeceğiz. Bu noktada sizlerden, katılım ve katkılarınızla, bize olan desteğinizin daha da artarak, devam etmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Kongre sonrası yönetim kurulu tarafından tertiplenen yemek organizasyonunda, THK Tuzla Şubesi üyeliğine yeni katılan Yayla Mahallesi Muhtarı Emrah Toksöz’e kurum rozeti, şube başkanı Sedat Özkan tarafından hayırlı olsun temennisiyle takıldı.
Sedat Özkan başkanlığındaki THK Tuzla Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;
YÖNETİM KURULU ASİL: Sedat ÖZKAN, Tanju AKKAYNAK, Abdullah KABAKCI, Sultan İLHAN ve Cem GÜZEL.
DENETİM KURULU ASİL: Niyazi APAYDIN, Nuray ÜZELTÜRK ve Aslan PÜR.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113