• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Şahsım ve partim için sizlerden destek bekliyorum

Şahsım ve partim için sizlerden destek bekliyorum
Geçtiğimiz hafta içi Yakacık Çamlık Restaurant?ta sivil toplum kuruluşlarıyla yemekli bir toplantıda biraraya gelerek ilçede gerçekleştirmeyi arzuladıkları çalışmalarla ilgili bazı bilgiler veren AK Parti Kartal belediye başkan adayı Bekir Kılıç, sivil to

STK’LARDAN YOĞUN İLGİ
n Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, Kartal Kaymakamı Hasan Bağcı, yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti il başkan yardımcısı, İSKİ Genel Müdürü, ilçe başkanı Temurhan Yıldız ve yönetimi, eski ilçe başkanı Hasan Altuntaş, Kızılay Kartal Şube Başkanı Rıfat Cömertkanes, DP eski ilçe başkanı Ömer İçmeli, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile çok sayıda partililerin katıldığı yemekli toplantıya, sivil toplum kuruluşlarının yoğun ilgisi gözlendi.
AV. TEMURHAN YILDIZ,
STK’LARIN ÖNEMİNE VURGU YAPTI
n Gecenin açılışını kısa bir selamlama konuşmasıyla yapan ilçe başkanı Temurhan YILDIZ, merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi vererek, yürütülen çalışmaların artıları ve eksileriyle vatandaşlar tarafından algılanmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.
HAYALİMDEKİ PROJELERİMLE KARTAL’I UÇURACAĞIM
n Programda bir konuşma yaparak sivil toplum kuruluşlarından, şahsı, partisi için destek beklediğini söyleyen belediye başkan adayı Bekir Kılıç, “Bölgemizde faaliyet gösteren siz, gerek hemşehri dernekleri, gerekse diğer sivil toplum örgütlerinin bölgemize ve bölge insanına büyük katkılar sağladığına inanıyorum. Bu kuruluşların değerli temsilcileri olan sizlerin de, toplum önderleri olarak, yapılanları eksi ve artılarıyla en iyi algılayabilecek olan kişiler olduğunuza ve vatandaşlar arasında büyük bir etkiniz olduğunuzu düşünüyorum. Bu duygu ve düşünceler içinde yaklaşan yerel seçimler öncesinden büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak yürütülen çalışmaları tarafsız bir gözle ve tam anlamıyla gözden geçirmenizi ve iyi bir değerlendirme yapmanızı istiyorum. O zaman yapılan çalışmaların ne kadar büyük ve verimli olduğunu daha iyi görebilir ve çevrenizdeki insanlara anlatabilirsiniz. Sizlerin de teveccühüyle belediye başkanı seçildiğimde hayalimdeki projelerimi hayata geçirerek Kartal’ı gerçekten uçurmayı ve tam bir cazibe merkezi haline getirmeyi istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizden 29 Mart seçimlerinde şahsım ve partime destek vermenizi istiyorum.” şeklinde konuştu.
YİNE 3’Ü BİRARADA OLSUN
n Toplantının son bölümünde söz alan Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ise yaptığı konuşmada, merkezi hükümetçe yürütülen çalışmalar ve büyükşehir ile ilçe belediyesince bölgede yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında çeşitli bilgiler vererek sivil toplum kuruluşlarının bölgelerin kalkınmasında ve bölge insanının bilinçlenmesinde büyük rol üstlendiğini vurguladı. Bakan Günay, hizmetlerin daha verimli ve daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesinde 3’ü bir arada diye adlandırılan merkezi hükümet, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin aynı misyona sahip kadroların elinde olmasının önemini belirterek, “Sizlerden destek bekliyor ve yine 3’ünün birarada olmasını sağlamanızı istiyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113