• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Rusya, Esed derken bir de bunlar çıktı! Küstah tehdit:

Rusya, Esed derken bir de bunlar çıktı! Küstah tehdit:
Suriye'de Esed rejimi ile birlikte katliamlara imza atan İranlı milislerden Türkiye'ye üstü kapalı küstah bir tehdit geldi.

İran Askeri Danışma Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 'İdlib’deki Türk askerlerine saldırmamaları emrini verdik. Ama Türk askerleri bizim mevzilerimizde, üslerimize ateş etmeye devam ediyor.' denildi.

Rusya, Esed derken bir de bunlar çıktı! Küstah tehdit: Menzilimizdesiniz

Suriye'de Esed rejimi ile birlikte katliamlara imza atan İranlı milislerden Türkiye'ye üstü kapalı küstah bir tehdit geldi. İran Askeri Danışma Merkezi tarafından yapılan açıklamada, 'İdlib’deki Türk askerlerine saldırmamaları emrini verdik. Ama Türk askerleri bizim mevzilerimizde, üslerimize ateş etmeye devam ediyor.' denildi.

Rusya, Esed derken bir de bunlar çıktı! Küstah tehdit: Menzilimizdesiniz
 

TSK ve muhalif gruplar, İdlib'de Esed rejimi ve İran destekli milislere ağır darbeler indiriyor. Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında büyük kayıplar vererek zora düşen İranlı milislerden üstü kapalı alçak bir tehdit geldi.

İran Askeri Danışma Merkezi, yaptığı açıklamada 'İdlib’deki Türk askerlerine saldırmamaları emrini verdik. Ama Türk askerleri bizim mevzi ve üslerimize ateş etmeye devam ediyor.' dedi.

EurAsia Daily'den aktarılan habere göre, İran Askeri Danışma Merkezi’nin açıklamasında “Kuvvetlerimize hayatlarını kurtarmak için İdlib’deki Türk askerlerine saldırmamaları emrini verdik. Türk birlikleri bizim toplarımızın menzilinde bulunmasına rağmen onlara saldırmayı reddettik. Ama Türk askerleri bizim mevzi ve üslerimize ateş etmeye devam ediyor” denildi.

Ocak ayından bu yana büyük kayıplar verdiler

Ocak ayından itibaren Suriye rejiminin Rusya ve İran destekli milislerin yardımıyla başlatmış olduğu saldırılarda İran milis örgütleri, ciddi kayıplar verdi. İranlı milisler, TSK’ya karşı YPG’nin yanında yer alırken bölgedeki birçok sivili Türkiye sınırına doğru göçe zorladı.

Kaynak:yeniakit

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113