• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Ramazan öncesi son piknik

Ramazan öncesi son piknik
Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No.lu Şube Sultanbeyli Temsilciliği, Eğitim Öğretim yıllı boyunca yoğun bir tempo ile çalışan üyelerine okulların tatil olmasıyla birlikte düzenlemiş olduğu ?Boğaz Turu?nun ardından bir de piknik programı düzenledi.

 Eğitim Bir-Sen Sultanbeyli İlçe Yönetimi, aileleri ve çocukları ile birlikte üyelerini Formula-1 pistinin yakınlarındaki Tuzla Belediyesi Piknik alanında düzenlediği yılsonu pikniğinde bir araya getirerek,üyelerin ve ailelerinin tanışma ve kaynaşmalarını da sağlamış oldu.

 

Piknik malzemelerinin sendika tarafından karşılandığı organizasyonda, yakılan mangallar sonucunda yemeklerini yiyen eğitimciler ve aileleri eğlenerek, değişik oyunlar oynayarak stres attılar. Piknik organizasyonunda çocuklar da unutulmadı. Çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıtan sendika ilçe yönetimi sonrasında da çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlediler. Bilgi kültür yarışması, halat yarışması, koşu yarışı gibi yarışmaların en renkli olanı ise yoğurt yarışması idi. Yarışmalarda birinciliği elde eden yarışmacılara da uçurtmalar ve sendika logo’lu madalyalar verildi.               

            Piknik organizasyonunu değerlendiren Eğitim Bir-Sen İstanbul 4 No.lu Şube Sultanbeyli Temsilcisi Murat Şit; ’’Bu tip organizasyonlar üyeler arasında ki birlik beraberliğin gösterilmesi ve kaynaşma adına önemlidir. Üyelerimizle yakından görüşme ve onların istek ve temennilerini dinleme fırsatı buluyoruz diyen Şit, Sultanbeyli de üye sayımız 800’e dayandı. Üyelerimizin destekleri sonucunda Sultanbeyli’de ve Türkiye’de sendikamız büyümeye devam ediyor. İlçede en güçlü ve en aktif sendika oluşumuzun yanında yetkili sendika oluşumuz da açık ara farkla devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

                Şit; ‘’Ülkemizin sıcak gündemiyle ilgili de bazı açıklamalarda bulundu. Birkaç ağacın bahane edilerek başlatılan gezi eylemlerinin ülkemizin birlik-beraberliğine ve huzurunu bozmaya yönelik olduğunu bu eylemlerin arkasında dış güçler ile ülkemizdeki faiz lobisinin bulunduğunu ifade ederek Memur Sen ailesi olarak Türkiye’yi karıştırma ve istikrarsızlığa sürükleme projesini asla tasvip etmiyoruz ve bu olayları kınıyoruz’’ dedi.

                Tuzla Belediyesinin Piknik alanı olan Akfırat'ta düzenlenen piknik etkinliğine Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Bilgihan Güler, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kara, Eğitim Bir Sen Sultanbeyli ilçe yönetimi, birçok okul müdürü, memur, hizmetli ve öğretmenler ile aileleri ve çocukları olmak üzere 500’ün üzerinde kişi katıldı.

 




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113