• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Posoflular'ın geleneksel iftarı Gözdağı?ndaydı

Posoflular'ın geleneksel iftarı  Gözdağı?ndaydı
İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Kültür Yardımlaşma Derneğinin bu yıl 5.'si düzenlenen iftar programı büyük bir katılımla gerçekleştirildi.


Posoflular, Pendik Gözdağı Sosyal Tesislerinde buluştu

İstanbul Anadolu Yakası Posoflular Derneği'nin düzenlenmiş olduğu iftar programına Posoflular eş ve çocuklarıyla birlikte iştirak edince manevi atmosferin güzelliği daha bir başka oldu. Programda, bir konuşma yapan dernek başkanı Ferman Güner katılımınızından dolayı tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, başkan Güner saklı cennet diye adlandırılan Posof'un tüm Türkiye'ye ve dünyaya, karınca, kararınca gücümüz nesbetince daha iyi tanıtılmasını amaçladıklarını belirtti.
İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen konuşmasında; "Türkiye'nin bir ucundan Posof'tan, buralara kadar gelip, yıllar geçse de gelenek, görenek ve ananelerimize böylesine sahip çıkarak, manevi atmasferle harmanlayarak biraraya toplanmanız, sizlerin ne kadar güçlü bir aile yapısına sahip oduğunuzun bir kanıtıdır. Vatandaşlarımızın ve bizlerin hep beraber geleceğe umutla bakabilmemiz için önemli sebeplerimiz var. Başbakanımız dünyanın ve Türkiye'nin her yerinde tüm insanlarımızın birinci sınıf vatandaş olması için canla başla çalışıyor. Bizlerinde bu gayrete en azından köstek  olmamamız gerekiyor." dedi.
Posofluların  Gözdağındaki iftarına İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, Duyuru Gazetesi İmtihaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu, Pendik Belediye Mecli Üyesi Turan Bayraktar, AK Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kökdemir, SP Maltepe Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Metin Çelik, Final Dergisi Dershaneleri yöneticilerinden Refik Koçak ve temsilen Tahsin Koçak, Pendik Belediye Zabıta Komiseri Şerafettin Çiftçi ve Ardahanlılar Dernek Başkanı Zekeriye Dede’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş ile Posofun tanınmış simalarıda katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113