• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

PESİAD Pandemi sürecinde önemli başarılara imza attı

PESİAD Pandemi sürecinde önemli başarılara imza attı
Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Bayram, kurumun pandemi sürecinde gerçekleştirdiği faaliyetleri medyayla paylaştı.

Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Kadir Bayram, beraberinde başkan yardımcısı Mustafa Şahinyılmaz ile birlikte 13 Haziran Cumartesi Günü Pesiad Lokalinde yerel medya mensuplarıyla biraraya geldi.

Kadir Bayram yaptığı açıklamada, "Pandemi döneminde tüm ülke zor bir süreçten geçti, bizlerde hep birlikte bunu yaşadık. Biz Pesiad olarak üç ay boyunca hiç durmadık, tüm üyelerimizi ve yönetimimizi seferber ettik. Hemen bir kriz masası oluşturduk, kaymakamlık başta olmak üzere Pendik’te tüm kurum ve kuruluşlar ile iş birliği içinde çalıştık ve dernek olarak  üç ay boyuncu iyi işler başardık."

img-1888.jpg

Bayram, " Yine bu süreçte evine gidemeyen doktorlarımıza dokunduk, tüm üyelerimizin iş yerlerinde dezenfekta işlemi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanlığının başlattığı kampanyaya ciddi dokunduk ve daha önemlisi Pendik’te bir Osmanlı geleneğini başlattık. 36 mahallede yürüttüğümüz çalışmalar sonucu önemli ve hatırı sayılır bir ölçüde veresiye defterleri kapattık ve bu bilgileri o bakkaların camına astık. Pesiad Pandemi sürecinde önemli icraat ve başarılara imza attı."

img-1862.jpg

Kadir Bayram, "Pesiad her yıl Haziran ve Eylül aylarında ara verdiği çalışmalarını bu yıl ara vermeden sürdürecek. Sektörler dalında yönetim oluşturma hayalini gerçekleştirdik, Sanayi Sektörü, İnşaat Sektörü ve Perakende sektörü olmak üzere üç ayrı sektör oluşturduk. Bunların her birirnin kendi başkan ve yönetimi var, toplamda 60’a yakın dev bir kadro ile yeni çalışmalar hedeflliyoruz. Daha nitelikli hizmetler sunma yolunda hep birlikte yoğun gayret göstereceğiz."diye konuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113