• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Pendik’te iktidar için yola çıktık

Pendik’te iktidar için yola çıktık
Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Sami Daltaban, Pendik’te iktidar için yola çıktıklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi’nin ve mensuplarının tertemiz mazisi olduğunun altını çizen Sami Daltaban, “Hiç bir kire ve lekeye bulaşmamış bir siyasi hareketiz. Pendik’te seçimi kazanmak için yola çıktık. Ben ve arkadaşlarım bu inançtayız. Allah’ın izniyle belediye başkanlığını kazanacağız.”dedi.

Partisi’nin Yakacık Paşa Konağı’ndaki kahvaltılı aday tanıtıp toplantısında konuşan Daltaban, BBP Belediyelerinden örnekler verdi. Büyük Birlik Partili Belediyelerin her alanda ödüller aldığına vurgu yapan Belediye Başkan adayı, “ Hizmeti iktidarlar değil insanlar yapar. Büyük Birlik Partili Belediyeler bu anlamda rüştünü ispat etmişlerdir. Sivas Belediyemiz, Şarkışla belediyemiz örnek hizmetler sergilemektedir. Şarkışla’da yapılan anketlerde partimizin oyu yüzde 70 çıkmaktadır. Buda halkın partimize ve onun mensuplarına güveninin en açık göstergesidir.”dedi.

Pendik’te halen bir çok sorunun var olduğuna dikkat çeken Sami Daltaban, “25 yıldır Pendik’te yaşıyorum. Bir deprem olacak olsa Allah muhafaza etsin, çok can kaybı olur. Pendik sağlıksız binalarla dolu. İlçenin kaldırım taşlarına değil, imara, kentsel dönüşüme ihtiyacı var. AK Parti’li belediye 20 yıldır bu sorunlara çözüm üretemedi. Çarpık yapılaşma halen devam etmekte. İlçede büyük bir park sorunu yaşanmakta. Yeni yapılan binalarda dahi otopark bulunmamaktadır. Yollar kaldırımlar, araç parkı yüzünden geçit vermemekte.”diye konuştu.

Danimarka ve Holanda’da uygulanan yerel yönetim anlayışını Pendik’te de sergileceklerine dikkat çeken Daltaban, “ Belediye meclislerine muhtarlarımızı da davet edecek, onların görüşlerine başvuracağız. Hizmetlerimizi halkla birlikte yapacağız. İhaleler herkese açık bir şekilde bilbaordlardan tüm kamuoyuna duyurulacak. Gizli saklı hiç bir işimiz olmayacak. Her şey şeffaf ve halkın gözü önünde gerçekleşecek.”

İlçe turizmine de hizmet edeceklerini söyleyen BBP Adayı Sami Daltaban, “Aydos Kalemiz var, kimse bilmiyor. Aydos Kalesi ve Ali Vasfi Tepesi arasında teleferik projemiz var. Sokak çocuklarıyla ilgili, onların topluma kazandırılmasıyla ilgili projelerimiz var. Uyuşturucu kullanma yaşı ilkokula kadar indi. Manevi bir çöküntü yaşıyoruz. Eğitime büyük önem vreceğiz. Tekbir çocuğu bile sokaklarda bırakmayacağız.”dedi.

Sami Daltaban’ın konuşması partililer tarafından büyük alkış aldı.

Toplantıda BBP İstanbul İl Başkanı Fikret Daş’ta bir konuşma yaparak, BBP’nin belediyecilik anlayışından bahsetti.

Toplantıya, muhtar adayları, medya mensupları, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticisiyle partililer katıldı.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113