• BIST 10547.89
  • Altın 2475.889
  • Dolar 32.2744
  • Euro 35.0113
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Pendikli kuaförler destan yazdı

Pendikli kuaförler destan yazdı
15 Temmuz gecesi tankların Sabiha Gökçen Havalimanı'na girmesini engelleyen Pendikli kuaförler, tankların üzerine çıkarak zırhlı araçları durdurmayı başardılar.

Teröristlerin darbe girişimini haber alır almaz aracını Sabiha Gökçen Havalima'nına süren Pendik Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Yalçın, namlusunu millete çeviren tankın üzereni çıkan ilk isim oldu. Derhal kuaför arkadaşladrını arayan ve Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı'na davet eden Hikmet Yalçın, " Arkadaşlar Sabiha Gökçen Havalimanı kuşatılmış durumda. Hepinizi buraya davet ediyorum, gün ülkeye sahip çıkma günüdür. Bu gece bunu başaramazsak yarın dükkanlarımızı açamayız." dedi.

dsc_0006-001.jpg

Havalimanına geldiğinde yanında bir erkek ve bir bayan polisin olduğunu söyleyen Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Yalçın, erkek polisin tanklar yaklaşırken kendilerine, " Arkadaşlar tanklar geliyor, en öndeki tankı durdurmamız gerekiyor. Başaramazsak bütün tanklar üzerimizden geçecek ve havalimanı işgal edilecek. Şehitliği göze alanlar tankın üzerine çıksın. Tekrar söylüyorum, bu durum çok ciddi, şehitliği göze alacaklar tankların üzerine çıksın. Polis kardeşimizin bu sözleri üzerine beraberindeki bayan polis kardeşimizle birlikte hareket halindeki tankın üzerine ilk olarak çıktık. Biz tanklara çıkınca başka kardeşlerimizde çıktı. Tankı kullanan asker hızını artırdı ve bizi düşürmek için manevralar yaptı. Sım sıkı tutunduk, direndik ve tank durmak zorunda kaldı. En öndeki tankı durdurunca arkadaki diğer 7 tankta durdu ve kalabalık diğer tankların da üzerine çıktı. Çok şükür hep birlikte vatanımız, dinimiz ve milletimiz için canımızı ortaya koyduk. Biz şehit olmayı arzuluyorduk."diye konuştu.

Pendik Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker'de yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla gurur duyduğunu belirtti. Pendikli kuaförlerin ülkesine ve milletine sahip çıktığını kaydeden türker, " Ülkemiz felaketin eşiğinden döndü. Başkan Yardımcımız Hikmet Yalçın öncülüğünde kuaför arkadaşlarımız çok önemli bir direniş göstermişlerdir ve tanklara geçit vermemişlerdir. Allah hepsinden razı olsun, hepsini alınlarından öpüyorum."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113