• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendikli Karadenizliler, Sabuncu?yla devam dedi

Pendikli Karadenizliler, Sabuncu?yla devam dedi
Geçtiğimiz 28 Kasım Pazar günü yapılan Pendik Karadenizliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği?nin 4. Olağan Kongresi?nde, tek liste ile gidilen seçimde, başkan Hüseyin Sabuncu, yeniden dernek başkanlığına seçilerek, güven tazeledi.


 Samimi bir atmosferde gerçekleşen kongreye, Pendik Minibüsçüler Derneği Başkanı Hasan Aydın ve yardımcısı Atilla bey, PENDEF Başkanı ve derneğin eski başkanlarından olan Fuat Şengül, derneğin kurucuları, eski başkan ve yöneticileri ile dernek üyesi Karadenizliler ve bazı davetli misafirler iştirak etti.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE SAYISI 9 OLDU
 n Yapılan tüzük değişikliğiyle, yönetim kurulu asil üye sayısının, 9 üyeye çıkarıldığı kongrede, tek liste ile yapılan seçimde, dernek başkanlığına yeniden seçilen Hüseyin Sabuncu, bir teşekkür konuşması yaparak, görevde bulundukları 5 aylık süre zarfında gerçekleştirdikleri çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

DERNEĞİMİZİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
 Başkan Sabuncu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Derneğimizin kurucularına, kuruluşumuzdan bu güne kadar görev alan tüm yöneticilerimize ve emeği geçen tüm üyelerimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Yaşanan bir takım sıkıntıları, çok şükür geride bıraktık. Derneğimizin şu an itibarıyla, her hangi bir borcu veya ekonomik sıkıntısı yoktur. Sizlerin de desteğiyle, bundan böyle güzel günler bizi bekliyor. Yeter ki, dernek üyeleri olarak, yönetiminize ve derneğinize sahip çıkın. Şahsıma ve yönetimime göstermiş olduğunuz güveninizden ve katılımınızdan dolayı, hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  
n Hüseyin Sabuncu’nun başkanlığını yaptığı Pendik Karadenizliler Derneği’nin yeni yönetim kurulu asil üyelikleri, şu isimlerden oluştu: Ahmet Batı, Önder Eyüpoğlu, Sadi Koçal, Hüseyin Kurt, Serkan Dilber, Mehmet Sekban, Emrullah Balcı ve Yılmaz Bostan.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113