• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Pendikli firma Asist Bilgi Teknolojileri Dünyanın en büyük Mobile World fuarına katılıyor

Pendikli firma Asist Bilgi Teknolojileri Dünyanın en büyük Mobile World fuarına katılıyor
Kurtköy'deki İstanbul Teknopark'ta faaliyetini sürdüren Asist Bilgi Teknolojileri, mobil alanda geliştirdiği ve arge sürecindeki ürünlerini tanıtmak amacıyla ABD'deki en büyük Mobil Word Fuarında Türkiye'yi temsil edecek.

Merkezi Pendik'te olan ve 2004 yılında kurulan Asist Bilgi Teknolojileri,  Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone partneri olarak  özel ve kamu müşterilerine  yeni teknolojileri kullanarak çevrimiçi ve çevrimdışı veri kaynaklarının birbirine bağlaması ve birleştirilmesi ile veri ambarı oluşturulup dijital iletişim ve kampanya yönetimlerine yönelik inovatif çözümler sağlamaktadır.

toplu-asist.jpg

icin-2-171.jpg

Asist Bilgi Teknolojileri 2012’den itibaren Teknopark İstanbul merkez ofisinde olmak üzere yurtiçinde Ankara, İzmir, Samsun, Adana ofislerinde yurtdışında Malezya Cyberjaya ve İngiltere Londra'daki ofislerinde üretmeye, geliştirmeye ve katma değer sağlamaya devam ediyor.

icin-1-337.jpg

Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı projeler sayesinde 2022 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen TOBB100 yarışmasında Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri  olan Asist Bilgi Teknolojileri, ödülünü Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Vodafone Türkiye Ceo’su Engin Aksoy’dan almıştı.

icin-769.jpg

Asist Bilgi Teknolojileri’nin başarısını değerlendiren Asist BT Genel Müdürü Fatih Dur;

“Asist Bilgi Teknolojileri olarak sektörde 18. Yılımızdayız. Şirketimizi ilk kurduğumuz gündeki heyecan ve enerjimiz aynı şekilde devam ediyor. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte inovatif ve verimliliği artıran projelere odaklanıyoruz. Teknoloji, dijitalleşme ve big dataya dayalı analiz, ölçme ve iletişim konularındaki yenilikçi ürün ve hizmetleriyle ön plana çıkan şirketimiz, paydaşları ve iş ortakları ile birlikte istikrarlı bir büyüme sağlayarak hem ülke ekonomimize katkı sağlamakta hem de her geçen gün genişleyen nitelikli insan gücü ile istihdama destek olmaktadır. Sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimimizi, inovatif ürünlerle müşterilerimize sunarak alanında Türkiye’de lider, uluslararası pazarda tanınan bir şirket olmak vizyonumuzla girmiş olduğumuz sektörde emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu kapsamda da Tuzla Belediyesi ile yakında zamanda hayata geçireceğimiz projemiz, yerel yönetimlerde gerçekleşen ilk blockchain tabanlı anket mobil uygulaması ile vatandaşların şehriyle alakalı her kararda söz sahibi olmasını sağlayacak bir uygulama olacak.
Bununla birlikte eylül ayında mobil alanda geliştirdiğimiz ve arge sürecindeki ürünlerimizi tanıtmak üzere, mobil uygulama gelişiminde dünyanın en büyük etkinliği olan Amerika’da gerçekleşecek olan Las Vegas Mobile World fuarına katılacağız.

Asist BT olarak yurtiçinde başarıya ulaşmış tüm proje ve ürünlerimizi, yurtdışına taşımaya devam edeceğiz. Teknoloji alanında ihracatçı konumumuzu güçlendirmek ve ülkemizi iyi bir şekilde temsil etmek en büyük arzumuz.” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113