• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Pendikli Çankırılılar birlik ve beraberlik gecesinde buluştu

Pendikli Çankırılılar birlik ve beraberlik gecesinde buluştu
Çankırılılar, Pendik Çankırılılar Derneği?nce, Duduzar Turistlik Tesisleri?nde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde buluştu.


30 Haziran gecesi düzenlenen ve Vatan tv.’den de canlı olarak yayınlanan geceye, Çankırılı İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, Çankırıspor başkanı Sevda Karaali Şireci, Kartal Esentepe Mahallesi Muhtarı Recep Elvan, bazı sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, Çankırılı iş adamları ve Pendik’te ikamet eden Çankırılılar katıldı.
HEMŞEHRİLERİMİZ DERNEĞİMİZE DAHA FAZLA SAHİP ÇIKMALI
Bazı mahalli sanatçıların da sahne aldığı gecede kısa bir selamlama konuşması yapan Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım, dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi vererek, hemşehrilerine, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket etmenin önemini vurguladı.
Hemşehrilerinden, derneklerine sahip çıkarak, katkıda bulunmalarını ve bu tür organizasyonlar başta olmak üzere, yürütülen faaliyetlere azami bir katılım göstermelerini de isteyen dernek başkanı Engin Yıldırım, ”Biz bu yola, Çankırımıza ve hemşehrilerimize duyduğumuz sevgiyle çıktık. Bundan dolayıdır ki, bizi seven, sevmeyen herkesi, biz çok seviyoruz.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
MAHALLİ SANATÇILAR ÇANKIRI’YI PENDİK’E TAŞIDI
Bazı protokol üyelerince de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun öneminin vurgulandığı konuşmaların yapıldığı gece, mahalli sanatçıların seslendirdiği yöresel şarkı ve türküler eşliğinde yapılan çeşitli eğlenceler ve oyunlarla ilerleyen saatlere kadar devam etti.
Davetlilerin masalarını gezerek, konuklarıyla yakinen ilgilenen Çankırılılar Derneği Başkanı Engin Yıldırım, yaptığı selamlama konuşmasında, dernek faaliyetlerini tanıtan bilgiler vererek, yönetim olarak ileriye dönük hedeflerini anlattı.
Çankırılılar, Duduzar’da, derneklerince düzenlenen gecede, müziğin ritmine dayanamayıp, kendilerini sahneye attılar ve gönüllerince eğlendiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113