• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

Pendik'li balıkçılar memnun değil

Pendik'li balıkçılar memnun değil
Geçtiğimiz yıl yapılan bir düzenlemeyle yeni yerine taşınan Pendik Balıkçı Çarşısı esnafı olumsuz çevre düzenlemesi nedeniyle oldukça sıkıntılı. Çarşı öncephesinde otopark olmaması, sahil çadırı etrafını çevreleyen çitlerin görünmelerini engellemesi yetmi


ÖNCELİKLİ SORUN OTOPARK

Çarşı esnafı adına sorunlarını dile getiren Dersaadet Balıkçısı Refik Dal ve Şile Balıkçısı Ahmet Bacaksız, çarşımızın kuruluş esnasında yaşanacak sıkıntıları yetkililere aktarmıştık, fakat yeterince dikkate alınmadık. Öncelikli sorunumuz, çarşımızın araç trafiğinin bulunduğu alandan ve otoparktan çok uzak olmasıdır. Araçla gelen müşterilerimiz otoparkımız olmadığı ve araçla çarşımıza kadar gelemedikleri için alış verişlerini kestiler.” diyerek yaşadıkları otopark sıkıntısını anlatarak, otopark talebinde bulundular.

SAHİL ÇADIRI ÇİTLERİ KALDIRILSIN
Çarşı esnafı diğer bir sorununu da, “Sahil Çadırı’nın arkasında bulunmamız ve çadırın etrafının çitlerle çevrili olması vatandaşlar ve müşterilerimiz tarafından görünmemizi engellediği için müşteri kaybımıza neden oluyor. Bu yüzden belediye yetkililerinden çitlerin kaldırılmasını istiyoruz.” sözleriyle dile getirdiler.

ÇARŞIMIZIN ARKA TARAFI KONTROL ALTINA ALINSIN İSTİYORUZ
Balıkçı esnafı ayrıca, çarşılarının arka tarafının yeterince kontrol altında tutulmaması nedeniyle her tür insanın barındığı bir yer konumuna gelmesi ve çöp yığınları oluşturmasının da kendilerini tedirgin ettiğini ifade ettiler.

OTOPARKIMIZI NE BİZ NE DE MÜŞTERİLERİMİZ KULLANAMIYOR
Pendik Balıkçı esnafının diğer bir sorunu da, çarşının arka tarafındaki otopark alanını ne kendilerinin, ne de müşterilerinin kullanamıyor olmaları. Çarşı esnafı, bu park alanının müşterileri yerine, otoparka ücret ödemek istemeyenler araç sahibi vatandaşlar tarafından kullanılmasından yakınıyorlar ve bu soruna da çözüm bulunmasının kendilerini ayrıca memnun edeceğini belirtiyorlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113