• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik?in ilk Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Pendik?in ilk Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi
Pendik?in ilk Anadolu Lisesi olan Fatih Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Okul, ilk mezunlarını verme coşkusunu, geçici olarak eğitim verdiği Abdurrahman Gazi İlköğretim Okulu Ek Binası?nın bahçesinde düzenlediği görkemli bir kep takma ve mezuniyet t


Kep takma ve mezuniyet töreninde, kaymakam M. Haluk Saygı, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, milli eğitim şube müdürleri Mustafa Sarıca, Akın Sarıkaya ve Yasin Turunç, okul müdürleri, veliler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

BAŞARILI BİR YIL

 Bir açılış konuşması yapan okul müdürü Bahire Eken, çok başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmenin ve ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Okullarının kendi yerine taşınması halinde bu başarılarının daha da artacağını da sözlerine ekleyen okul müdürü Bahire Eken, mezun olan öğrencilerinin büyük bir bölümünün önemli üniversilerin, önemli bölümlerine yerleşecek kapasitede olduğunu kaydetti.

Konuşmanın ardından yapılan törenle, dönem birincisi Emine Taşçıoğlu’na Akın Sarıkaya, ikinci Berna Çataltepe’ye Mustafa Sarıca ve üçüncü Berna Okçuoğlu’na ise Yasin Turunç tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi.

EMİNE TAŞÇIOĞLU DÖNEM BİRİNCİSİ
 Dönem birincisi Emine Taşçıoğlu’nun yaş kütüğüne plaket çakması ve okul bayrağını 11. sınıf öğrencilerine devretmesinin ardından, mezun olan 12. sınıf öğrencileri, sırayla mezuniyet belgelerini aldılar. Program, yapılan ikramların ardından müzikli eğlenceler ve mezun olan öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlatmalarıyla devam etti. Duygulu anların da yaşandığı törende, öğrenciler kadar velilerin de mutluluğu ve coşkuları görülmeye değerdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113