• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik?in En Büyük Alışveriş Merkezi açıldı.

Pendik?in En Büyük Alışveriş Merkezi  açıldı.

Krea Grup tarafından geliştirilen ve Merrill Lynch GPI öncülüğünde, 14 global yatırımcıdan oluşan BREF’in (Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Fonu) yatırımcısı olduğu NeoMarin Pendik AVM 15  Nisan açıldı. NeoMarin, Pendik’te uluslararası standartlardaki ilk AVM olarak hizmet verecek. NeoMarin yönetimi, deniz kültürünün ve deniz sporlarının geniş halk kitlelerine ulaşması ve bu tip aktivitelere katılımın sağlanması konusunda özel bir misyon üstleniyor. Ayrıca, çocukların ve gençlerin deniz kültürüne ve sporlarına ilgilerini çekmek, desteklemek de NeoMarin’in hedefleri arasında yer alıyor. NeoMarin, açılışı nedeniyle özel etkinlikler ve avantajlı kampanyalar da düzenlenecek.

Yeni Nesil AVM

NeoMarin özgün mimari konsepti, aile ve çocuklara yönelik yaklaşık 3.000 m2lik eğlence merkezi Safari Park’ı, ileri teknoloji ile planlanmış su ve ışık oyunları ile klasik bir alışveriş merkezinin dışında adeta bir çekim merkezi. 17 metre yükseklikteki su duvarı ve şelaleleri, 160 bin kristalden oluşan Yaşayan Kristaller Meydanı ve 400 adet el yapımı özel cam Martı Galerisi ile NeoMarin 'Yeni Nesil AVM' iddiasını taşıyor.

NeoMarin toplam 35 bin m2lik bir alan üzerinde, 81 bin 500 m2 kapalı alana, 36 bin m2lik kiralanabilir alana ve ayrıca 1.250 araçlık kapalı otoparka sahip. NeoMarin’de Carrefour Hipermarket’in yanı sıra 6’sı büyük olmak üzere toplamda 140 mağaza bulunuyor.

Bosphorus Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun Krea ile birlikte geliştirdiği NeoMarin, arsa hariç 80 milyon dolara mal oldu.

NeoMarin’deki Markalar

Pendik’in en büyük AVM’si NeoMarin’de hipermarkette; Carrefour, elektronik markette; Bimeks ve Teknosa, tekstilde Nike, Dufy, LCW, Mavi Jeans, Adil Işık, Tabuu, Colin’s, Gusto, Avva, Softone, Blue Key ayakkabıda; Deichmann, Derimod, FLO, Arow, Shoe Story kozmetikte; Tekin Acar, aksesuarda Cocco, Valore, Euromoda, Jia, ev tekstilinde Home World, Step Halı gibi ünlü markaların yanı sıra restaurant ve cafeler arasında Cafe Crown, Barnies Cafe, Değirmen Cafe, Burger King, HD İskender ve Punto gibi markalar yerini aldı. City Max Türkiye’deki ilk mağazasını NeoMarin’de açtı..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113