• BIST 10045.74
  • Altın 2405.878
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.6738
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik Rizeliler Derneği törenle hizmete açıldı

Pendik Rizeliler Derneği törenle hizmete açıldı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te Rizeliler ile bir araya geldi.

Pendik Rizeliler Derneği Binası Açılış Töreni’ne katılan Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmada, “Meydanlara gelip bir söz söylüyorsak, hep sözümüzün peşinden koştuk. Hep şehirlerimiz, vatandaşımız için en iyisinin hayalini kurduk, sonra da o hayalin peşinden koştuk. Kimseyi inancından, dilinden, dininden, renginden dolayı ayırt etmedik. 81 il kardeşiz, beraberiz dedik.” dedi.

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü, Pendik Rizeliler Derneği açılışında konuşan Bakan Murat Kurum, vatandaşlarla birlikte büyük İstanbul dönüşümünü gerçekleştireceklerini, İstanbul’da 5 yıl içerisinde riskli yapı kalmayacağını söyledi.


Törene, bakan Kurum’un yanı sıra eski Tarım Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Milletvekili Erol Kaya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Adayı Davut Güloğlu, BBP Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Rizeliler Federasyonu Başkanı Hasan Başça ve çeşitli il ve ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, milletvekili adayları, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda Rizeli vatandaş katıldı.

Bakan Kurum, Rize’nin ne sorunu varsa çözdüklerini vurgulayarak “Rizelilerin ne talebi varsa yerine getirdik. Rize’mizde bugüne kadar TOKİ’yle yatırım maliyeti yaklaşık 3,2 milyar lira olan 2 bin 900 konutumuzu, dükkanlarımızı hizmete sunduk. Rize’nin, Rize’nin güzel insanlarının neye ihtiyacı varsa onu yerine getiriyoruz. Çünkü Rize buna değer. Rize’nin güzel insanları buna değer.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Bakan Kurum ve protokol üyeleri kurdele keserek derneğin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: Pendikli TV

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113