• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Pendik Müftüsü Bilgiç, " Cami merkezli bir hayatı özendirmeliyiz"

Pendik Müftüsü Bilgiç, " Cami merkezli bir hayatı özendirmeliyiz"
Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, "Dinimizi istismar eden yapılara fırsat vermeden, milletimize cami merkezli bir hayatı özendirmemiz, teşvik etmeliyiz." dedi.

Pendik İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Din Görevlileri Buluşması" gerçekleştirildi.

Pendik Belediyesi Gençlik Kamp Alanındaki programın açılışında konuşan Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, "Aslolan dinimizi istismar eden yapılara fırsat vermeden, milletimize cami merkezli bir hayatı özendirmemiz, teşvik etmemizdir." dedi.

Müftü Bilgiç, programda emeği geçenlere teşekkür ederek "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın hayırlara vesile olmasını diledi.

f8j8zxyxeaahg2i.jpg

Sonrasında Araştırmacı Yazar Yusuf Kaplan ve Yazar Mahmut Eren din görevlilerine hitap etti.

Pendik Kaymakamı olarak yakın zamanda göreve başladığını belirten Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ise, din görevlileriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

f8j8zxuxsaa4d5z.jpg

Din görevlilerinin haftasını tebrik eden Kaymakam Yıldız, bundan sonraki programlarda da din görevlileriyle bir araya geleceğini belirtti.

f8j8zxjxqaa9eg.jpg

Din görevlilerine Yazar Yusuf Kaplan’ın "Yol Haritası" isimli kitabının hediye edildiği program yemek ikramıyla sona erdi.

Programda hazır bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de Din görevlilerine önemli görevler düştüğünü kaydettiği konuşmasında, "Din görevlilerimiz her yönüyle topluma örnek olmalıdırlar. Önemli bir görev icra ediyorlar. Camilerimizi ve ibadeti sevdirme anlamında gayret edilmelidir. Bu anlamda Pendik'teki din görevlileri başarıyla vazife icra ediyorlar." ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113