• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 24 °C

Pendik minibüsçüleri yeniden ?Hasan Aydın? dedi

Pendik minibüsçüleri yeniden ?Hasan Aydın? dedi
Pendik Minibüsçüler Derneği?nin geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen olağan genel kurulunda tek listeyle yapılan seçimde, Hasan Aydın yeniden başkanlığa seçildi.

Çok sayıda dernek üyesi minibüsçü esnafının katılımıyla gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Dolayoba Şoförler Odası Başkanı Niyazi Akyüz, katip üyeliğini ise Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar yaptı.

AYDIN, FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Gündem maddelerine geçilerek, faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve tek tek ibra edilmesinin ardından söz alan Pendik Münibüsçüler Derneği Başkanı Hasan Aydın yaptığı konuşmada, “Dernek yönetimi olarak görev süremiz içinde kamu kurumları ve diğer sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler kurarak, esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturabilmek adına azami gayret gösterdik. Kurduğumuz sıcak ilişkilerimizin semeresini de, esnafımızın menfaatleri doğrultusunda bir çok yerde fazlasıyla aldık. Ayrıca bu süreçte, bir sivil toplum örgütü olmamızın gereği olarak gerçekleştirdiğimiz bir takım etkinlikler ve sosyal yardımlarla da bazı esnaflarımıza ve bölge insanımıza da çeşitli katkılar sağladık. Bunun yanı sıra dernek adına katılım sağladığımız tüm toplantı ve davetlerde, derneğimizi adına yaraşır bir şekilde gururla temsil ettik.” şeklinde konuştu.

TEK GAYEMİZ ESNAFIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK
Pendik minibüsçü esnafının sorunlarının da tartışılarak, çözüm yollarının arandığı ve önerilerin dinlendiği genel kurul toplantısında, tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Hasan Aydın, yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Aydın, tekrar söz alarak yaptığı teşekkür konuşmasında, “Tüm arkadaşlarımıza ve meslektaşlarımıza şahsım ve yönetimime gösterdikleri teveccüh ve güvenlerinden dolayı tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonraki dönemde de dernek yönetimi olarak tek gayemiz, minibüsçü esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmaktır. Bu konuda azami gayret göstermeye devam edeceğiz, bundan kimsenin şühpesi olmasın.” dedi.

Divan başkanı Niyazi Akyüz ve katip üye Vehbi Bayraktar’ın da söz alarak, bazı konularda minibüsçü esnafını bilgilendirdiği kongrede, bazı minibüsçü esnafları da, sorunlarını dile getirerek, çeşitli önerilerde bulundu. Çeşitli ikramların da yapıldığı genel kurul toplantısı, iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Pendik Minibüsçüler Derneği’nin yeni yönetimi, şu isimlerden oluştu:
Yönetim Asil; Hasan Aydın (Başkan), Hüseyin Sivri, Atilla Ağaoğlu, Önder Kızılay, Ercan Öçal, Serdar Erdoğan ve Hasan Zengin.
Denetim Asil; Sabahattin Güler, Bilal Kadıoğlu ve Recep Öztürk.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113