• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Pendik Kaymakamı Kaya'dan müjde ; Normalleşme için tarih verdi

Pendik Kaymakamı Kaya'dan müjde ; Normalleşme için tarih verdi
Covid 19 Virüsü Önlemleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Kaymakamlıklar aracılığıyla ilçelerdeki kurumlarında desteğiyle gerçekleşen denetimlerde istisnai İşletmeler, Toplu Ulaşım Araçları ile Sahil, Meydan ve Parklar hedef seçildi.

İstanbul Genelinde Covid 19 Virüsü Önlemleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Kaymakamlıklar aracılığıyla ilçelerdeki kurumlarında desteğiyle gerçekleşen denetimlerde istisnai İşletmeler, Toplu Ulaşım Araçları ile Sahil, Meydan ve Parklar hedef seçildi.

icin-057.jpg

PENDİK PROTOKOLÜ DENETİMDE

Pendik Kaymakamlığı , “Genel Covid-19 Denetimi”nde Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA’nın koordinasyonunda Emniyet Müdürü Barış ÇUKUR, Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İLHAN, Mal Müdürü Ramazan EKİNCİOĞLU, Tarım ve Orman Müdürü Mustafa GÖKDOĞAN, Zabıta ekipleri ile birlikte denetim yaptı.

21 Şubat 2021 Pazar günü Pendik Minibüs duraklarında başlayan denetim,  alt geçit, Pendik Gazipaşa Caddesi Pendik Sahil, Erol Kaya Caddesi'nde devam etti.

MART’TA ÖNLEMLER GEVŞETİLEBİLİR

 İş yeri ziyaretlerinde Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA, işyeri çalışanları ile covid-19  önlemleri ile ilgili fikir alışverişi yaparken, aynı zamanda hükümetten gelen müjdeyi verdi: Vakalar azalıyor, Mart’ta önlemler gevşetilecek.

icin-3-001.jpg

KAYA; AMACIMIZ EN YAKIN ZAMANDA NORMALLEŞEBİLMEK

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA, denetimler sonrası Son Dakika Gazetesi ve Son Dakika Web TV mikrofonlarına konuştu: “Denetimlerimizi  normal dönemlerde de gerçekleştiriyoruz. Bugün tam kadro denetim yaptık hem de işyerlerine hal hatır sorduk, bilgi aldık, bilgi verdik. Bu denetimlerle amacımız en yakın zamanda normalleşebilmek,  pozitif vakaların azaltabilmek, ekonomik çarkların en yakın zamanda dönebilmesi için esnafımızın yanında durmak. Denetimlerimizin faydalı olacağını düşünüyorum.  Amacımız hijyen ve pandemi kurallarına dikkat çekmek. Maskenin bulaş hızını %90 engellediğini gördük. Bu kuralların uygulanmasının normalleşmede önemli yol kat etmemize faydası olduğunu göreceğiz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113