• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

PENDİK HAS PARTİ'NİN ADAY ADAYLARI

PENDİK HAS PARTİ'NİN ADAY ADAYLARI

Ahmet Mutlu

Jeoloji Mühendisi

1964 yılında Trabzon Çaykarada doğdu. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümününden mezun oldu. Vatani görevini yedek subay olarak Erzurum’da yaptı. 1999-2001 yıllarında Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde yüksek lisans yaptı. 1993 yılından bu güne sırasıyla Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Son olarak Halkın Sesi Partisinde Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Trabzon Çaykaralılar Derneği kurucu başkanlığı yaptı. Pendik İlim Yayma Cemiyeti başkanlığı yaptı. Halen özel bir firmanın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İngilizce ve Rumca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

  Hayrettin AKBABA

     1980 yılında Erzurum Aziziye’de doğdu. İlkokulu Kaynarca Yıldırım Beyazıt İ.Ö.O  orta öğrenim ve lise Pendik İmam Hatip Lisesinde okudu. Halen Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde Lisans eğitimine devam etmektedir. 1999- 2008 Yılları arasında Yerel ve Bölgesel radyolarda Aile ve Aile içi çocuk eğitimi konuları üzerine eğitici programlar hazırladı ve sundu. Şuanda görevine kuruculuğunu yapmış olduğu Cemre Çocuk Yuvası Ve Yetenekleri Geliştirme Merkezinde Eğitim ve Yönetici olarak devam etmektedir.

     Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında Kurucu ve başkanlık yaptı. Halen Erzurum Aziziye Karakale Köyü Dernek başkanlığı yapmaktadır
 

     Siyasi hayatına 1994 yılında Milli Gençlik Vakfı Ortaöğretimde başladı. Sonrası Refah Partisi Pendik Kaynarca mahalle Gençlik Kolları Bşk. Fazilet Partisinde Pendik Gençlik Kolları Yön. ve İcra Kur. Üyeliği Akabinde Saadet Partisi Pendik Gençlik Kolları Teşk. Bşk. ve Eğitim Birim Başkanlığı, Saadet Partisi İlçe Yön Kur. Üyeliği yaptı. Yeni Süreçte (HAS PARTİ ) Halkın Sesi Partisi Pendik Kurucu Üyeliği ve İcra Kurulu Eğitim Birim Başkanlığı yapmaktadır.. 

     Pendik Kaynarca mahallesinde ikamet etmekte olan Hayrettin AKBABA evli ve iki çocuk babasıdır.

AV. İSMAİL KANSU ÖZGEÇMİŞ BİLGİLERİ:

01.01.1970 tarihinde Pendik’ te dünyaya gelmiştir. Ailesi 1957 yılında Yugoslavya’ nın SANCAK BÖLGESİ’ nden muhacir olarak Türkiye’ ye yerleşmiş, 1957 tarihinden itibaren de PENDİK’ te tanınmış bir ailenin ferdi olarak yaşamını sürdürmektedir. EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIDIR.

İlk Öğretim Okulunu Pendik Atatürk İlköğretim Okulu’ nda, 1987 yılında da Orta ve Lise Eğitimini PENDİK İMAM HATİP LİSESİ’ nde tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini öncelikle 1990-1992 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Yüksekokulu’ nda, ardından 1993-1998 yılları arasında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nde tamamlayarak İstanbul Barosu’ nda avukatlık stajını yapmış, ardından kısa dönem askerliğini ifa ederek 21.11.2000 tarihinden itibaren de PENDİK’ te AVUKATLIK YAPMAKTA ve HALEN DE PENDİK’ TE İKAMET ETMEKTEDİR.

Refah PARTİSİ  Pendik İlçe Teşkilatı, ardından Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı Kurucular Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği-Seçim İşleri Başkanlığı, daha sonra Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığında bir dönem Yönetim ve İcra Kurulu Üyeliği-Seçim İşleri Başkanlığı görevini ifa etmiştir.

Pendik Bosna-Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’  nde 2005-2006 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği, 2007-2008 döneminde de Genel Sekreterlik ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini ifa etmiştir.

Sporcu kişiliği ile ön plana çıkan Av. İsmail KANSU, asıl branşı BASKETBOL olması sebebiyle de bir dönem BALKAN-YEŞİLBAĞLAR SPOR KULÜBÜ’ nde gönüllü basketbol antrenörlüğü olarak da görev ifa etmiştir.

 

MEHMETLATİF YAŞLI / Pazarlama Koordinatörü

Mehmetlatif Yaşlı, 1986 Ağrı doğumlu.   1988 yılından bu yana Pendik Sülüntepe’de yaşıyor. Önce Fatma Gözen Eralp İlköğretim Okulunu, daha sonra Kurtköy Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirdi. Şuan AÖF Üniversitesi Bankacılık ve Sigorta Bölümü’nde okumakta.

2008-2009 Tuzla Özel Gisbir Hastanesi’nde veznedar olarak çalıştı. 2010 yılından bu yana da Pendik Özel Remedy Hospıtal’da Kurumsal Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapıyor. Çeşitli spor kulüplerinde ve müsabakalarda sporcu kimliği ile aktif görevlerde bulundu. Dolayobaspor ve Kurtköyspor’da amatör futbol oynadı. Pendik’te yerel bir gazetede basın danışmanlığı yaptı. Çeşitli derneklerde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.  

Siyasi hayatına, yeni oluşumla beraber Türkiye’nin yükselen yıldızı Halkın Sesi Partisi’nde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladı. 

Mehmetlatif Yaşlı, halkla ilişkiler noktasında oldukça başarılı, çalışmayı seven, hakka ve hukuka önem veren, milli ve manevi değerlerine bağlı bir isim. “Okumayı, gezmeyi, araştırmayı severim. Kendimi sürekli yenilemenin gerekliliğine inanırım. İnandığım işlerin içinde olurum. Ve başladığım işi sonuna kadar takip ederim.” şeklinde konuşan Yaşlı, çevresinde beyefendi kimliği ve yardımseverliği ile de bilinen pozitif bir insan.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113