• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik Halk Eğitimi Merkezi'nden muhteşem sergi

Pendik Halk Eğitimi Merkezi'nden muhteşem sergi
Pendik Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (PESEM) ile Pendik Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi Pendik Sahil Meydanı'nda başladı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin “PESEM’i yeteneği olan insanların desteklenmesi için kurduk. Bu noktada elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. “diyerek tüm sanatseverleri sergiye davet etti.

Pendik Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (PESEM) ile Pendik Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve Pendik Sahil’de 9 Haziran’a kadar sürecek sergide takı tasarımından aşçılığa, ahşap boyamadan çini sanatına her gün farklı branşlarda üretilmiş eserler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Serginin açılış töreni Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Genç, Cumhuriyet Savcıları ve Pendiklilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin “Halk eğitim müdürlüğümüz ile güzel bir işbirliğimiz var. Vatandaşların da sanatsal çalışmalarımıza taleplerini görünce yapılan çalışmaların ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. PESEM’i yeteneği olan insanların desteklenmesi için kurduk. Bu noktada elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. “diyerek tüm sanatseverleri sergiye davet etti.

665f2291d9664-whatsapp-image-2024-06-04-at-16-54-59-1.jpeg

Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Genç'te konuşmasında, " kursiyerlerimiz yıl içerisinde fedakarca, alın teri dökerek muhteşem eserler ortaya koydular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan Başta kaymakamımız ve belediye başkanımız olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Tüm Pendikli hemşehrilerimizi sergimizi ziyaret etmeye davet ediyorum." ifadesini kullandı.

665f2292ae004-whatsapp-image-2024-06-04-at-16-54-59.jpeg

Geri dönüşümden yapılan araba büyük ilgi gördü
Sergi açılışı sonrası Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve diğer katılımcılarla birlikte eserleri yakından inceledi. Kursiyerlerin yıl boyunca emek verdiği çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen sergide en dikkat çeken eser Pendik Belediyesi Engelsiz yaşam merkezi Engelsiz Atölye öğrencilerinin yaptığı araba oldu. Geri dönüşüm malzemelerinden yapılan araba ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.

665f2290931d8-dsc-0073.jpg

Pendik Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (PESEM) ile Pendik Halk Eğitim Merkezi yıl Sonu sergisi başladı.

 

Pendik Sahil’de 9 Haziran’a kadar sürecek sergide takı tasarımından aşçılığa, ahşap boyamadan çini sanatına her gün farklı branşlarda üretilmiş eserler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşecek sergide meraklılarına kurulacak atölyelerde mini ders de verilecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113