• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Pendik AK Parti seçime hazır!

Pendik AK Parti seçime hazır!
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Seçmen ziyaretleri, ev sohbetleri, işyeri ziyaretleri ve toplumun herkesimi ile bir araya geldiklerini kaydeden ilçe başkanı Ali Şirin, oylarını sürekli artırdıklarını beliriyor.

ic-ali.jpg

Milletin AK Parti'ye olan güveninin tam olduğunun altını çizen Ali Şirin, " Dünyamızın üzerinden adeta bir silindir geçti, 2 yıldan fazla süren bir pandemi yaşadık. Beraberinde Rusya-Ukrayna savaşı ve küresel bir enflasyonla karşı karşıya kaldık. Yüksek enflasyon ülkemizde de yaşandı. Hükümetimiz aldığı tedbirlerle enflasyonun yaralarını sarma yolunda ciddi adımlar attı. Asgari ücretteki artış, emekli ve memur zamlarıyla çalışanlarımız enflasyona ezdirilmedi. 2023 yılı çok daha iyi olacak ve enflasyon aşağılara düşecek, bunun emarelerini şimdiden görmeye başladık. "dedi.

ahmet-konusma.jpg

Pendik'te de yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürüttüklerine işaret eden Şirin, " Tüm kademe teşkilatımız ile birlikte sahadayız. Kapı kapı, ev ev dolaşıyoruz. Partimizi, davamızı anlatıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek istiyoruz. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bizi büyük bir teveccühle karşılıyor ve desteklerini iletiyorlar."

icin-hmet-gul.jpg

AK parti 2. Bölge Danışma Meclisi'ne Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de katıldı.  Başkan Cin, burada yaptığı konuşmada belediye çalışmalarını anlattı ve Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden olduklarının altını çizdi.

Ahmet Cin, "AK Parti Pendik İlçe Başkanlığımızın düzenlediği 2. Bölge (Kaynarca, Fevzi Çakmak ve Çamçeşme Mahalleleri) Danışma Meclisi’nde davamıza gönül vermiş kardeşlerimizle bir araya geldik. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı hedefinde yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği bu yılda emin adımlarla yürüyoruz ve Pendikli hemşehrilerimize gönülden hizmet ediyoruz. Oy oranımız sürekli artıyor ve yüzde 60'lı rakamlara ulaşmış bulunuyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. "diye konuştu.

cin-kadin.jpg

ic-ramazan.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113