• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 8 °C

Pendik AK Parti 2023 ve 2024 için kenetlendi

Pendik AK Parti 2023 ve 2024 için kenetlendi
AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Mahalle Danışma Meclisleriyle her hafta farklı bir mahallede seçmenin karşısına çıkan AK Parti teşkilatında  birlik ve beraberlik havası hakim. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle teşkilatları her gün seçmen taraması yapıyor, ziyaretlerde bulunuyor ve halkın sorunlarını dinliyor.

icin-1-179.jpg

Bunun yansıra her hafta farklı bir mahalle de mahalle danışma meclisleri organize ediliyor. Geçtiğimiz hafta da Ramazanoğlu ve Sanayi Mahalleleri'nde Mahalle Danışma Meclisi icra edildi.

İlçe Başkanı Ali Şirin, teşkilatın yaptığı çalışmaları ve merkezi hükümetin çalışmalarını ve hizmetlerini partili ve vatandaşlara anlattı.

ali.jpg

Toplantıya katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Dünyanın ciddi bir ekonomik krizin eşiğinde olduğunun altını çizen Başkan Cin, ABD ve AB ülkelerinde şimdiye kadar yaşanmayan bir enflasyonun olduğundan bahsetti. Batılı ülkelerde yüzde 300'e yüzde 400'lere varan enflasyon görüldüğüne işaret eden Ahmet Cin, bu ülkelerdeki enerji fiyatlarının da şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde yükseldiğinin altını çizdi.

icin-4-027.jpg

Türkiye'nin batılı ülkelere ve dünyadaki bir çok ülkeye göre çok daha iyi durumda olduğunu söyleyen Ahmet Cin, " Pandemiyle birlikte duran ekonomiler, üretimin yavaşlamasına yol açtı. Bununla birlikte de tedarik zinciri aksadı ve her alanda ciddi bir fiyat artışı oldu. Türkiye, hükümetimizin aldığı tedbirler sayesinde bu krizi en az hasarla atlatan ülkeler arasında oldu. Yaz aylarında çok daha iyi duruma geleceğimizi söylemek istiyorum. Hem enflasyon, hemde dövizde düşüş olacağını söyleyebiliriz."diye konuştu.

icin-3-051.jpg

Bu süreçte Pendik'te de ciddi bir sosyal destek sağladıklarını söyleyen Ahmet Cin, 200 bin kişiye sosyal yardımda bulunduklarına işaret etti.

İlçede geçmişte 13 bin gecekondu bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı, şuan 1756 gecekondunun kaldığını ifade etti.

icin-461.jpg

Pendik'te gecekonduculara verilmek üzere AK Partili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 432 dairenin aradan geçen 2.5yıla rağmen hak sahiplerine teslim edilmediğini söyleyen Ahmet Cin, " Bunu bir türlü anlayabilmiş değiliz. Bizim zamanımızda yapılan ve tamamlanan daireler haksahiplerine teslim edilmiyor ve vatandaşımıza mağduriyet yaşatılıyor. Konuyla ilgili İBB nezdinde çok kez girişimde bulunmamıza rağmen sonuç alamadık. CHP belediyeciliği böyle bir şey işte. Yazıktır günahtır, vatandaşın hakkı olan dairelerin bir an önce verilmesini buradan bir kez daha seslendiriyorum."diye konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113